Ultimul Rolls-Royce Phantom VII produs marchează începutul unei noi ere
31 Ianuarie 2017, 13:43
Rolls-Royce Phantom a apărut aproape acum un secol, în 1925, fiind considerat apogeul luxului de-a lungul anilor nu doar în cadrul companiei, dar şi în întreaga industrie auto.
Apărută în 2003 actuala generaţie, Phantom VII, a ridicat standardele luxului şi calităţii la un cu totul alt nivel.
Acum, după 13 ani de producţie, acest mastodont al luxului, părăseşte graţios producţia, deşi cu aspectul său atemporal, ar putea să domine segmentul de top alţi 13 ani.









Ultimul exemplar al actualului Rolls-Royce Phantom cu ampatament mărit a fost creat pentru un colecţionar de modele contemporane Rolls-Royce. Acesta se deosebeşte prin liniile albe a cauciucurilor, statueta Spirit of Ecstasy realizată din argint şi culoarea Blue Velvet, accentuată de liniile de centură cu motiv nautic.
La interior apar incrustările din lemn excepţionale, care continuă tematica nautică. Aceeaşi tematică este regăsită şi pe tapiţeria din piele albastră deschisă Powder Blue, unde sunt brodate valurile oceanului.
La interior nu lipsesc nici
ceasurile cu cele 24 de zone
orare, care apar atât pe consola centrală, cât şi pe peretele
despărţitor, instalat între
conducător şi bancheta spate.
Ultimul exemplar produs Rolls-Royce Phantom VII marchează nu doar sfârşitul unui capitol de succes, dar şi începutul unei noi ere pentru producătorul britanic. Viitoarele generaţii Rolls-Royce vor utiliza o
platformă nouă din aluminiu, care va fi implementată şi pe viitoarea navă amiral, Rolls-Royce Phantom VIII, producţia căreia va demara la
începutul anului 2018.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
3,091
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!