Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Un camion a fost lovit de un tren în SUA! Cine se face vinovat?! (Video)

30 Ianuarie 2017 - 11:42
Denis Godorozea
Un camion a fost lovit de un tren în SUA! Cine se face vinovat?! (Video)
Intersecţiile cu o cale ferată sunt extrem de periculoase, iar acest accident teribil, care a avut loc în statul Utah, SUA, este o lecţie pentru noi toţi. Imaginile înregistrate de pe înregistratorul video a unui autoturism ne arată momentul în care un camion Freightliner Cascadia a companiei FedEx, este lovit în plin de un tren în timp ce trece calea ferată! Din fericire trenul a lovit remorca, astfel, conducătorul nu a suferit. Nici cei de la bordul trenului nu au avut de suferit. Însă ce se întâmplă mai apoi, este incredibil! Cu câteva secunde după impact, semaforul a început să atenţioneze despre apropierea trenului, odată cu coborârea barierelor!

Cu o întârziere de aproximativ un minut! Cine se face vinovat acum? În urma investigaţiilor, s-a depistat că senzorii care activează automat semaforul şi barierele, au funcţionat cu întârziere din cauza condiţiilor meteorologice… Astfel, ninsoare abundentă, gheaţa şi sarea de pe carosabil, au defectat senzorii, ceea ce a şi provocat accidentul, în care ar fi putut ajunge şi un al doilea camion, care a reuşit să treacă de calea ferată cu câteva secunde înaintea producerii impactului. În asemenea condiţii, ar trebui să fie cineva care să acţioneze manual barierele, pentru a evita asemenea situaţii.

Cu toţii ar trebui să învăţăm o lecţie importantă aici – indiferent de situaţie, trebuie să ne oprim şi să ne asigurăm, că nu vine nici un tren, chiar şi la trecerile de cale ferată, pe care un tren este rar întâlnit (spre exemplu rondul Tutun CTC)! Cele câteva secunde de aşteptare ar putea să vă salveze viaţa.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter