Dacia prezintă noul break cu capacităţi sporite de trecere - Logan MCV Stepway! (Video)
22 Februarie 2017, 12:06
Cei de la Dacia extind familia Stepway cu un model absolut nou, care va debuta în premieră la Salonul Auto de la Geneva. Dacă anterior familia Stepway a fost constituită din modelele Sandero Stepway, Lodgy Stepway şi Dokker Stepway, acum la aceasta aderă noul Logan MCV Stepway!
Similar modelelor care fac parte din familia Stepway, noul Logan MCV Stepway se deosebeşte prin elementele din plastic negru nevopsit, amplasate pe barele de protecţie, aripi şi praguri, inserţii din plastic gri în partea de jos a barelor de protecţie şi în jurul blocurilor anticeaţă, inscripţia „Stepway” pe uşile faţă şi jantele de 16 inch din aliaj. Pentru început noul model va fi oferit în culoarea iconică Azurite Blue sau în culoarea Vison Brown.

Având o gardă la sol crescută cu 50 mm, de la 124 la 174 mm, noua Dacia Logan MCV Stepway este un adevărat break cu capacităţi sporite de trecere.
La interiorul noului Logan MCV Stepway se regăseşte tapiţeria caracteristică şi inscripţiile „Stepway” pe spetezele scaunelor faţă şi pe volan.
Noua Dacia Logan MCV Stepway va fi oferită doar cu motorul pe benzină TCe 90 cuplat la transmisia manuală în
5 trepte sau robotizată Easy-R sau cu motorul diesel dCi 90 cuplat la o transmisie manuală în 5 trepte. Pe pieţile selecte va fi oferită şi o versiune alimentată cu gaz lichefiat (GPL).
Pe lângă noul Logan MCV Stepway în cadrul Salonului Auto de la Geneva va fi dezvăluită întreaga familie Stepway în ediţia limitată „Transverse”, care se va
deosebi prin nuanţa gri a caroseriei Iceland Grey (sau Ochre Orange doar pentru Sandero Stepway), jante de 16 inch vopsite în culoarea gri, tapiţerie specială la interior şi accente de culoare oranj Copper Orange.
Aceeaşi ediţie limitată o va primi şi modelul Duster. Pe lângă cele menţionate mai sus, Dacia Duster Transverse se va deosebi şi prin noile jante polisate de 16 inch şi elemente din plastic negru nevopsit, aplicate
pe aripi şi uşi.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
9,346
GALERIE FOTO (36 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!