Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Din Lituania în Africa cu două exemplare Mercedes-Benz W124! (Video)

16 Februarie 2017 - 09:33
Denis Godorozea
Din Lituania în Africa cu două exemplare Mercedes-Benz W124! (Video)
Pentru a face o călătorie în Africa, cu un automobil la mâna a doua, îţi trebuie nu un automobil oarecare ci un adevărat tanc, care să facă faţă tuturor provocărilor. Se pare că acelaşi lucru s-au gândit şi cei de la norbefilms, care au dorit să cucerească meleagurile africane. Ideea a fost de a lua un Mercedes-Benz vechi, de a face călătoria cu el şi, ulterior, de al vinde.

Astfel, cei cinci prieteni au pornit în căutarea aventurilor la bordul a două exemplare Mercedes-Benz în caroseria 124, un sedan (W124), care la sfârşitul călătoriei va fi vândut şi un break (S124). După 5,000 de kilometri şi 5-6 zile petrecute în drum, aventurierii au ajuns în Maroc.

În cele două filmuleţe lansate, puteţi vedea ce au întâmpinat în cale aventurierii, inclusiv o mulţime de exemplare Mercedes-Benz, starea cărora este una nu foarte „proaspătă”, Africa fiind plină de aceste automobile, care în ciuda stării aparent catastrofale continue să slujească proprietarilor! Ei bine, în condiţiile africane se distruge practic orice. Chiar şi aventurierii au pierdut toba de eşapament de pe sedanul W124. Cum se va încheia aventura acestora, probabil, vom vedea în următoarele video.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter