Iată cum este restaurant un Range Rover Classic la o stare imaculată! Preţul este pe măsură! (Video)
3 Februarie 2017, 17:46
Cei de la Land Rover Classic extind programul “Reborn” (Renăscut), care anterior a fost oferit doar pentru
modelul Land Rover Series I. Acum tratamentul “Renaşterii” va fi aplicat şi modelului clasic Range Rover de prima generaţie, produs în anii ’70 ai secolului trecut.
Experţii în restaurare vor căuta exemplare clasice Range Rover din lumea întreagă, le vor restaura minuţios, iar mai apoi le vor oferi spre vânzare colecţionarilor.
În cadrul expoziţiei „Salon Retromobile 2017”, cei de la Land Rover Classic au dezvăluit ultima creaţie, un Range Rover Classic cu anul de producţie 1978 în caroserie cu 3 uşi, care a fost restaurant meticulos până la ultimul detaliu la starea sa originală, prin utilizarea pieselor originale Land Rover Classic Parts.
Exemplarul în cauza este vopsit în culoarea sa originală „Bahama Gold”, în care a fost vopsit la uzină, iar sub capotă se ascunde unitatea V8 de 3,529 cm cubi cu carburator, care dezvoltă 134 CP la 5,000 rpm şi 251 Nm la 2,500 rpm. Off-roader-ul clasic
este dotat cu transmisia manuală în 4 trepte şi cu diferenţial central blocabil. Toate aceste elemente tehnice, de asemenea, au fost restaurate şi aduse la o condiţie impecabilă.

Nu este anunţat însă câte exemplare vor fi restaurate de către cei de la Land Rover Classic prin intermediul
programului „Reborn”, se cunoaşte însă că prteţurile pentru un Range Rover renăscut vor porni de la 135,000 de lire sterline (156,300 euro)! Sumă usturătoare am spune, cu care s-ar putea procura un Range Rover modern cu tot ce vrei pe el! Priviţi însă, cât de frumos este acest Range Rover Classic!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
3,190
GALERIE FOTO (20 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!