Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noul Renault Megane Sedan este oferit la un preţ special în Moldova

22 Februarie 2017 - 13:44
Denis Godorozea
Noul Renault Megane Sedan este oferit la un preţ special în Moldova
Importatorul oficial Renault în Moldova, compania DAAC Hermes, anunţă o ofertă specială pentru noul Renault Megane Sedan. Acum sedanul francez poate fi procurat la un preţ imbatabil de 11.900 euro! Acest preţ este valabil pentru motorizarea incipientă pe benzină SCe 115 CP în dotarea de bază „Life” şi este cu 900 de euro mai mic decât preţul de listă pentru aceeaşi versiune.

Oferta specială este valabilă şi pentru Renault Megane Sedan cu propulsor diesel dCi 90 CP, de asemenea, în dotarea „Life”, care costă 13,300 euro sau cu 900 de euro mai puţin decât preţul de listă.

Echiparea „Life” pentru noul Renault Megane Sedan include lumini de zi LED pentru blocurile optice faţă şi spate, oglinzi retrovizoare acţionate electric şi încălzite, geamuri faţă/spate acţionate electric cu impuls, indicator de schimbare a treptei, funcţie „ECO MODE” pentru sporirea eficienţei, aer condiţionat cu reglaj manual, lunetă cu încălzire, sistem audio cu display de 4.2 inch, Bluetooth, USB, 4 difuzoare şi multe altele.

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil. Mai multe informaţii despre ofertă puteţi afla vizitând showroom-ul Renault Moldova situat pe str. Petricani, 17, mun. Chişinău, sau la numărul de telefon 022-205-888.

Informaţii utile: Test Drive Renault Megane Sedan
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (4 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter