Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Porsche Top 5 – cele mai bune sunete Porsche (Video)

15 Februarie 2017 - 17:36
Denis Godorozea
Porsche Top 5 – cele mai bune sunete Porsche (Video)
După ce ne-a dezvăluit cele mai rare modele de producţie, noua serie de filmuleţe „Porsche Top 5 Series” revine în această săptămână cu un nou video, datorită căruia putem asculta modelele cu cel mai spectaculos sunet al motorului!

Locul 5

Deschide clasamentul legendarul Porsche 911 Carrera RS 2.7 Coupe din 1973, care fiind produs original în 500 exemplare, a mai fost reprodus în 1,080 exemplare suplimentare, pentru a satisface cererea mare. Se pare că pasionaţii au fost impresionaţi nu doar de performanţele acestui model, dar şi de sunetul propulsorului boxer în 6 cilindri de 2.7 litri aspirat natural, care dezvolta 210 CP! Locul 4

Unul dintre cele mai iconice sport-car-uri din istorie, Porsche 550 Spyder, impresionează nu doar prin greutatea sa mică, care l-a făcut extrem de competitiv, dar şi prin propulsorul de 1.5 litri în 4 cilindri boxer, care dezvolta 110 CP, care are un sunet recognoscibil.

Locul 3

Unul dintre cele mai speciale motoare pe care le oferă Porsche pe modelele sale moderne, este unitatea de 4.0 litri aspirată natural în 6 cilindri boxer, care dezvoltă 500 CP pe modelul GT3 RS. Aceeaşi unitate, care dispune de un sunet incredibil, o adoptă şi versiunea limitată 911 R.

Locul 2

Cel mai rapid automobil de producţie de pe Nurburgring Nordschleife, hyper-car-ul Porsche 918 Spyder, dispune de un sistem hibrid cu o unitate aspirată natural V8 de 4.6 litri derivată dintr-un motor de curse, care are un sunet excepţional, emis de sistemul de evacuare amplasat deasupra motorului!

Locul 1

Şi apogeul simfoniei Porsche, este sunetul motorului V10 de 5.7 litri aspirat natural (612 CP), care se regăseşte în legendarul super-car, Porsche Carrera GT. Acest propulsor, de asemenea, a derivat din sporturile cu motor, iar sunetul acestuia este o adevărată revelaţie! Păcat că în video publicat de către cei de la Porsche, acest V10 nu cântă aşa cum ar trebui să o facă... În următorul episod, cei de la Porsche ne vor demonstra Top 5 modele cu cele mai nebune eleroane.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (9 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter