Premieră: Noul Chevrolet Camaro ZL1 1LE (Video)
27 Februarie 2017, 09:25
Cei de la Chevrolet au dezvăluit cel mai capabil Camaro dedicat circuitelor de curse creat vreodată – noul Camaro ZL1 1LE! Mai mult decât atât, conform producătorului, noul Camaro ZL1 1LE este un model de referinţă în această categorie de automobile.
Cei de la Chevrolet au dotat noul Camaro ZL1 1LE cu elemente aerodinamice suplimentare pentru bara de protecţie faţă, un eleron realizat din fibră de carbon şi jante forjate, care sunt cu un inch mai mici în diametru
(19 inch) şi cu un inch mai late decât cele oferite pe ZL1, pentru a putea „încălţa” cauciucurile extrem de late Goodyear Eagle F1 Supercar 3R de lăţimea 305 pe puntea faţă şi 325 pe puntea spate, care generează o forţă laterală de 1.10 G!
Noul Camaro ZL1 1LE dispune şi de suspensia ajustabilă Multimatic DSSV, un stabilizator spate, de asemenea, ajustabil şi sistem de frânare Brembo, iar greutatea sa a fost redusă cu 27 kg faţă de ZL1.
Sub capotă se ascunde acelaşi V8 de 6.2 litri LT4 dotat cu compresor mecanic, care dezvoltă 659 CP şi 881 Nm, precum şi pe ZL1. Spre deosebire
de ZL1, care vine atât cu transmisie manuală, cât şi cu transmisia automată în 10 trepte, noul ZL1 1LE este cuplat în exclusivitate la o transmisie manuală cu 6 trepte!
Rezultatul este foarte dramatic – noul Chevrolet Camaro ZL1 1LE este cu 3 secunde mai rapid decât un Camaro ZL1 obişnuit pe circuitul de teste Milford Road Course al celor de la General Motors, care are 18 curbe şi o lungime de 4.7 kilometri!
Vă imaginaţi câte secunde va putea câştiga pe Nurburgring Nordschleife, unde sunt peste 140 de curbe şi aproape 21 de kilometri?! Aşteptăm recordul din „Iadul Verde”!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
4,670
GALERIE FOTO (16 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!