Primul exemplar Hennessey Venom GT Spyder a ridicat 800,000 de dolari pentru caritate
1 Februarie 2017, 13:55
Una dintre cele mai rapide maşini din lume, Hennessey Venom GT Spyder, a fost construită în doar 12 exemplare, iar exemplarul cu numărul unu i-a aparţinut solistului formaţiei Aerosmith, Steven
Tyler. Recent Tyler şi-a scos hyper-car-ul la licitaţia Barrett-Jackson, în Scottsdale, Arizona, unde acesta a fost vândut pentru 800,000 de dolari!
Deşi este o sumă frumuşică, aceasta este cu 300,000 de dolari mai mică decât preţul achitat iniţial pentru acest hyper-car de către Tyler.
Toţi banii au fost donaţi în fundaţia de caritate Janies Fund, care ajută fetele abuzate în SUA. Interesant este un alt lucru, fundaţia este creată de către Steven Tyler în parteneriat cu Youth
Villages. Cel care a câştigat lotul, pe lângă hyper-car va primi o chitară semnată de către toţi membrii formaţiei Aerosmith şi o vacanţă de o săptămână la conacul lui Tyler situat pe insula Maui din Hawaii.
Acest exemplar Hennessey Venom GT Spyder dispune de un V8 de 7.0 litri dotat cu două turbocompresoare, care dezvoltă 1,244 CP şi 1,566 Nm.
Fiind cuplat la o transmisie manuală în 6 trepte, acest monstru poate accelera de la 0 la 60 mile pe oră (96 km/h) în doar 2.7 secunde şi atinge o viteză maximă de 435 km/h.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,437
GALERIE FOTO (14 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!