Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Rând nemaivăzut la carburanţi în Chişinău, în plin week-end!

27 Februarie 2017 - 12:58
Ilie Toma
Rând nemaivăzut la carburanţi în Chişinău, în plin week-end!
Atunci când staţiile peco se întâlnesc la fiecare pas în capitală, un rând de sute de metri la o staţie peco e un fenomen cu totul rar. În acest week-end, şoferii care au trecut pe Calea Orheiului din Chişinău, au putut, însă, vedea un asemenea fenomen. Staţia cu pricina a fost cea a reţelei Petrom Moldova, situată vizavi de METRO, la ieşirea din capitală pe traseul M2.

Motivul acestei cozi uriaşe de maşini a fost, însă, unul perfect explicabil: această staţie a anunţat o singură oră de reducere la carburantul comercializat: da, o singură oră, între 15:00 şi 16:00 a zilei de duminică, 26 februarie, în care carburantul era vândut cu o reducere de 1.35 lei per litru, faţă de preţul normal afişat în aceeaşi zi!

Şi iată că această singură oră promoţioanlă a fost suficientă pentru a genera o asemenea îmbulzeală cu maşini şi şoferi care au vrut să profite de pe urma reducerilor anunţate! Reprezentanţii reţelei de staţii peco spun că ar mai putea organiza astfel de ore promoţionale.

Reamintim că în ultimele luni preţurile la carburanţi în Moldova au crescut semnificativ şi aproape constant, la fiecare două săptămâni Agenţia Naţională pentru Reglementări în Energetică anunţând noi preţuri-plafon de comercializare a acestora.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (2 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter