Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Reportaj: noua generaţie MINI Countryman şi-a făcut debutul la Chişinău

10 Februarie 2017 - 15:06
Ilie Toma
Reportaj: noua generaţie MINI Countryman şi-a făcut debutul la Chişinău
Mai nonconformist ca oricând! Aşa a fost debutul noului MINI Countryman în Moldova! N-a avut loc în showroom-ul MINI, sau în vreo sală renumită de ceremonii, ci într-un mall, pus direct în incinta unui renumit magazin de îmbrăcăminte şi accesorii jeans!

Noul SUV MINI n-a avut parte nici de un discurs pompos clasic – mai-marii de la MINI Moldova îşi cunosc bine clienţii-ţintă şi ştiu că discursurile siropoase nu se reţin în inima acestora. În schimb micile detalii individualiste, puse alături de o maşină care strigă de la o poştă „uite cât de original şi individualist sunt eu, mamă” îi cuceresc pe aceştia imediat şi iremediabil!

Iar noul MINI Countryman are şi nişte preţuri care fac din ochi în ţara noastră. Cea mai accesibilă motorizare a SUV-ului porneşte de la doar 20,781 euro, iar cei care mai vor şi eficienţa practică a unui motor diesel bun au vestea bună că cel mai accesibil Countryman diesel porneşte de la 24,507 euro. Maşinuţa roşie ce a asigurat personajul principal în piesa de debut de ieri, dotată generos până şi cu un kit de caroserie John Cooper Works, dar şi cu sistem de tracţiune integrală ALL4, costa 34,553 euro.

I-am văzut ieri admirând maşina pe cei tineri şi activi, dornici de aventuri în formă excepţională. Dar, exact cum spuneam noi acum câţiva ani în testul drive al primei generaţii Countryman, i-am văzut şi pe hipsterii aparent domesticiţi între timp, care ţin de mână doi copilaşi fumoşi, iar pe altul îl aşteaptă bucuroşi pe drum, care uite că întreabă dacă încape un cărucior în portbagaj, dar care au ochii oricum licărind după o doză de aventură MINI-nebună. Pentru că se ştie, aparenţele pot fi astâmpărate, dar spiritul rebel niciodată!

Iar pe acest ton rebel, noi nu ve vom astâmpăra până nu-l vom testa pe noul MINI Countryman!

Pe curând, dragii noştri! Până atunci daţi fuga în showroom-ul MINI de pe Bucuriei 18a din capitală şi spuneţi-i un salut pe viu, ca între ai noştri!...

DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (31 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter