Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

ABT oferă caracter și putere modelelor Audi SQ7 și R8 V10 plus

3 Martie 2017 - 10:49
Denis Godorozea
ABT oferă caracter și putere modelelor Audi SQ7 și R8 V10 plus
În cadrul Salonului Auto de la Geneva atelierul german ABT Sportsline va dezvălui patru exemplare modificate, bazate pe modelele Audi TT RS, RS6 Avant performance, SQ7 şi R8 V10 plus. Despre primele două am vorbit într-un articol anterior, iar acum vă vom vorbi și despre noile programe de tuning destinate modelelor Audi SQ7 și R8 V10 plus, care primesc mai mult caracter și putere de la tunerul german.

Dacă anterior cei de la ABT ofereau doar performanțe sporite și jante supradimensionate pentru Audi SQ7, acum SUV-ul primește și un kit aerodinamic agresiv, care-i va accentua performanțele. Mușchii exteriorului au fost antrenați cu bare de protecție modificate, aripi evazate, praguri laterale, spoiler de acoperiș, dar și elemente realizate din fibră de carbon expusă la vedere, precum calandrul, elementul din partea de jos ai barei de protecție față, corpurile oglinzilor laterale, inciziile aripilor față și inserția masivă de pe uși.

Exteriorul este condimentat și de jantele de 22 de inch ABT Sport GR, garda la sol fiind redusă cu 20 mm, care revine la poziția din uzină odată ce este atinsă viteza de 70 km/h și finalele sistemului de evacuare realizate din fibră de carbon.

Unitatea diesel 4.0 TDI primește un surplus de 85 CP și 70 Nm pentru un total de 520 CP și 970 Nm, ceea ce îi conferă o accelerație de la 0 la 100 km/h de 4.6 secunde (-0.2 sec.), în timp ce viteza maximă rămâne a fi limitată la 250 km/h.

Pentru a spori plăcerea condusului, cei de la ABT Sportsline oferă şi sistemul ABT Sound Control, care face dieselul mai sonor în regimul Dynamic. Interiorul modelului Audi SQ7 poate fi căptușit în materiale de calitate, iar pe exemplarul în cauză putem vedea inserțiile din fibră de carbon pe volan.

Pentru cei ce-și doresc mai multă agresivitate de la super-car-ul Audi R8 V10 plus, ABT Sportsline oferă un kit aerodinamic realizat din fibră de carbon, datorită căruia, dar și a jantelor forjate de 20 de inch ABT High Performance GR, greutatea este redusă cu 50 kg!

Deși aspectul este unul care îl poți îndrăgi sau urî, din cauza formelor prea pătrățoase, nu ai cum să nu apreciezi surplusul de 20 CP, oferit pentru unitatea V10 aspirată natural de 5.2 litri. Astfel, datorită greutății reduse și puterii crescute la 630 CP, super-car-ul devine și mai dinamic. Cât de dinamic, nu se anunță.

Ținuta de drum a fost îmbunătățită datorită noii suspensii de tip coilover, care reduce garda la sol, dar și a barelor de stabilizare mai rigide. Interiorul acestui exemplar a fost recăptușit în piele ABT Individual și Alcantara.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (21 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter