Automobilul Anului 2017 în Europa devine Peugeot 3008!
6 Martie 2017, 18:11
Tradițional, fiecare deschidere a Salonului Auto de la Geneva, ne delectează cu anunțarea câștigătorului
titlului Car of the Year (Automobilul Anului în Europa). Anul acesta, câștigătorul marelui titlu Automobilul Anului 2017 în Europa, a devenit
SUV-ul francez Peugeot 3008! Pentru a cincea oară producătorul francez este decernat cu mult-râvnitul premiu.
Noul Peugeot 3008 a primit un total de 319 puncte, fiind victorios printre 21 de jurați. Pe locul doi, cu 296 de puncte la activ și 19 ”victorii” în rândurile juraților, s-a clasat noua Alfa Romeo Giulia, în timp ce pe locul trei s-a clasat noua generație Mercedes-Benz E-Class (W213) cu doar 196 de puncte la activ, fiind preferată de către 12 dintre jurați.
Noul Peugeot 3008 a impresionat jurații cu spațiul generos de la bord, conectivitatea avansată oferită în dotare incipientă, planșa de bord digitală de
12.3 inch, sistemul multimedia cu display configurabil de 8 inch, consola îndreptată către conducător și butoanele integrate de pe consolă.
Agilitatea a fost caracterizată ca fiind una buna, aceasta fiind ajutată și de reducerea greutății cu 100 kg față de predecesor.
Tehnologiile de siguranță, dar și acomodarea unei biciclete electrice sau a unui scuter electric amplasat compact în portbagaj, bateriile cărora sunt încărcate în timpul mersului, de asemenea au impresionat jurații.

Reamintim că anul trecut titlul Car of the Year a fost oferit noii generații Opel Astra.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,869
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!