Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

EXCLUSIV: Noua Skoda Octavia a ajuns în Moldova! Cât costă noul model?

2 Martie 2017 - 18:08
Ilie Toma
EXCLUSIV: Noua Skoda Octavia a ajuns în Moldova! Cât costă noul model?
Oare ce s-o fi ascunzând după voalul gri din showroom-ul Skoda Moldova? O singură maşină, ascunsă enigmatic într-un colţ de showroom, era astăzi prezentă în showroom-ul mărcii cehe din Chişinău...

Iată şi răspunsul! Am dezvelit silueta enigmatică şi de după ea şi-a făcut apariţia noua Skoda Octavia facelift, versiunea actualizată a îndrăgitului model ceh! Da, este chiar acel model, care are acum faruri duble. Prima noastră impresie impulsivă: „hm... pe viu nu arată chiar atât de rău!”. Spunem asta pentru că, atunci când am văzut imaginile oficiale ale Octaviei facelift, n-am fost prea încântaţi de soluţia de design adoptată pentru blocurile optice, dar acum, pe viu, maşina ne-a creat impresia că nu e deloc antipatică. Ba chiar pe viu începi să observi că farurile mai mici fac corp comun cu grila radiatorului şi ies într-o evazare comună, spre faţa maşinii, împreună cu calandrul, tocmai de asta efectul pe viu fiind mult mai drăguţ decât în poze! Aşa că n-o judecaţi prea dur înainte de a o vedea pe viu!

Ah, de ce stătea noua Octavia singură în showroom? Pentru că deocamdată e primul şi unicul exemplar Octavia facelift care a ajuns în Moldova, urmând ca în perioada imediat următoare ei să i se alăture mult mai multe surate din aceeaşi tabără, iar odată grupate pline de forţă, să se lanseze în noua fază de cucerire a publicului din Moldova! Noi abia aşteptăm să luăm noua Skoda Octavia şi la un test drive, să vă spunem ce s-a schimbat dincolo de lucrurile anunţate de producător, precum blocurile optice faţă şi spate, sau noul sistem multimedia.

Iar până atunci, puteţi da o fugă chiar Dvs. în showroom-ul Skoda Moldova, pentru a face cunoştinţă pe viu cu noua Octavia. Cu ceva timp în urmă, fuseseră anunţate şi câteva dintre preţurile pentru versiunile cele mai populare ale noii Octavia, iar acum PiataAuto.md vă prezintă mai jos şi lista completă de preţuri în Moldova pentru Skoda Octavia facelift!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (15 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter