GENEVA 2017 LIVE: Noul Lamborghini Huracan Performante se laudă cu recordul de pe Nurburgring!
8 Martie 2017, 12:06
Deși au arătat înregistrarea video cu recordul de pe Nurburgring Nordschleife, stabilit de noul Huracan Performante, care a înregistrat un timp de 6 minute și 52.01 secunde, nu avem
decât să-i credem pe cuvânt pe cei de la Lamborghini. E real recordul sau trucat, cum spun majoritatea, nu vom afla niciodată. Mașina însă, este reală și de-a dreptul spectaculoasă!
Doar priviți aceste elemente realizate din fibră de carbon forjată, care este mai ușoară, dar și mai frumoasă ca aspect decât cea convențională, fără a pierde din rigiditate!
Datorită acestui material inovativ,
dar și a altor soluții, noul Huracan Performante este cu 40 kg mai ușor decât un Huracan convențional, având o greutate la gol de 1,382 kg. Propulsorul V10 de 5.2 litri livrează 640 CP și 600 Nm, ceea ce permite super-car-ului din Sant’Agata Bolognese să accelereze de la 0 la 100 km/h în
2.9 secunde și să atingă o viteză maximă de peste 325 km/h.
Noul Huracan Performante mai dispune și de sistemul de aerodinamică activă numit ALA (aripă din italiană).
Pe lângă Huracan Performante, la Geneva a avut loc și premiera europeană a modelului Huracan Spyder LP 580-2. Această decapotabilă are tracțiune spate și doar 580 CP la activ.
Dar cine are nevoie de aceste cifre? Priviți cât e de frumoasă! Observați că la interior unele elemente sunt realizate din aceeași fibră de carbon forjată! Splendid!
PiataAuto.mdPiataAuto.md, LIVE din Geneva
0
2,558
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!