GENEVA 2017 LIVE: Show stopper-ul de la Geneva - noul Mercedes-AMG GT Concept! (Video)
7 Martie 2017, 17:04
Cea mai impresionantă premieră din cadrul Salonului Auto de la Geneva din acest an, care fură atenția tuturor, cu siguranță este noul Mercedes-AMG GT Concept! Arată spectaculos pe viu!
Acest concept spectaculos prefațează un viitor membru ai familiei AMG GT, care va combina performanțele unui super-car cu caroseria cu 4 uși.Viitorul model este elaborat de către
inginerii AMG din Affalterbach, iar conceptul prefațează și cum ar putea evalua substratul tehnic al viitoarelor modele de performanță cu ajutorul hibridizării.
Despre acest lucru amintește și inscripția „EQ Power+” de pe
camerele retrovizoare.
Considerați că hibridizarea va avea efecte negative asupra unui model AMG? Dimpotrivă! Substratul tehnic este la fel de captivant precum exteriorul! Sub capotă se regăsește V8-ul Biturbo de 4.0 litri combinat cu un motor electric performant amplasat în axul spate pentru un total de 815 CP și o accelerație de la 0 la 100 km/h de sub 3 secunde!
Puterea este transmisă tuturor roților prin intermediul sistemului de tracțiune integrală 4MATIC+.
Uite că viitorul mașinilor de performanță AMG ar putea fi electrificat, iar această deviere de la tradiții ar putea avea efecte pozitive asupra performanțelor!
PiataAuto.mdPiataAuto.md, LIVE din Geneva
0
2,808
GALERIE FOTO (24 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (3 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!