Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z
GENEVA 2017: Noul Volkswagen Sedric – vehicul autonom fără volan și pedale! (Video)
9 Martie 2017, 16:05
Vă mai aduceți aminte de Matreshka, vehiculul autonom al rușilor, care nu are nici volan nici pedale? Uite că cei de la Volkswagen au adus la Geneva un concept similar numit Sedric.
Precum și Matreshka, noul Volkswagen Sedric nu dispune de organe de control, fiind un vehicul autonom de nivelul 5 – cel mai înalt nivel. Astfel, acesta poate conduce în regim
autonom în orice situație. Sedric recunoaște proprietarul la deschiderea portierelor și poate conversa cu acesta precum un asistent personal, despre destinație, trafic, etc.
Sedric este un vehicul pur electric, care schimbă percepția despre mobilitatea viitorului. Acesta va putea veni la locul destinației la ora cuvenită pentru a prelua proprietarul, ca mai apoi să-l transporte la destinația dorită comod
și în siguranță. În timpul călătoriei pasagerii (până la 4 persoane) se pot relaxa sau distra prin intermediul unui display OLED amplasat direct pe parbriz pentru a crea inclusiv și efecte de realitate augmentată.
Se pare că în viitor unele automobilele autonome vor arăta ca niște cutii, deși Sedric aduce aminte și de un cățeluș dolofan și prietenos.
PiataAuto.mdRedacția PiataAuto.md
0
600
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!