Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Hamann a modificat noul Jaguar F-PACE (Video)

14 Martie 2017 - 17:19
Denis Godorozea
Hamann a modificat noul Jaguar F-PACE (Video)
Un Jaguar modificat este o raritate, iar de apare în zare, merită a fi menţionat, mai cu seamă atunci când acesta arată extraordinar de bine!

Uite că atelierul german Hamman Motorsport a modificat cu gust noul SUV britanic, Jaguar F-PACE, care a primit un program de tuning atât pentru exterior, cât şi unul pentru substratul tehnic.

La exterior acesta se deosebeşte printr-un kit aerodinamic, care include un spoiler frontal, un difuzor spate şi aripi evazate, pentru a adăposti roţile imense Hamann Anniversary Evo II de 23 de inch în diametru şi 11 inch în lăţime. Pentru interior, deocamdată, sunt oferite doar pedalele din aluminiu cu logoul Hamann pe ele.

Substratul tehnic primeşte un sistem de evacuare sport din inox cu finale duble, iar motorizările diesel şi pe benzină primesc o resoftare, care le sporeşte puterea şi cuplul maxim. În rezultat, motorizarea diesel F-PACE 20d primeşte 210 CP (+30 CP) şi 500 Nm (+70 Nm), iar F-PACE 30d, livrează acum 340 CP (+40 CP) şi un total de 780 Nm (+80 Nm)! La rândul său, motorizarea pe benzină F-PACE 35t oferă 370 CP (+30 CP) şi 500 Nm (+50 Nm), iar cea mai potentă versiune, F-PACE S, livrează acum 410 CP (+30 CP) şi 510 Nm (+50 Nm). Deşi creşterile par a fi discrete, acestea ar trebui să fie resemţite în mişcare.

Cum s-au îmbunătăţit performanţele dinamice, atelierul german a ezitat să indice prin careva cifre.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (7 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter