Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Iată care sunt cele mai spectaculoase concepte Mercedes-Benz! (Video)

28 Martie 2017 - 10:29
Denis Godorozea
Iată care sunt cele mai spectaculoase concepte Mercedes-Benz! (Video)
Într-un nou spot din seria de filmuleţe numită „Best of Benz”, cei de la Mercedes-Benz au dezvăluit cele mai spectaculoase şi neaşteptate concepte din istoria sa. În Top 5 au intrat conceptele prezentate în ultimii ani.

Pe locul 5 s-a clasat conceptul unui super-car al viitorului numit AMG Vision Gran Turismo, pătruns în lumea virtuală a simulatorului video Gran Turismo destinat consolei Sony Play Station.

Pe 4 este clasat conceptul unui G-Class modern din anul 2025. Numit Ener-G-Force, acesta a fost dezvăluit acum 5 ani în cadrul concursului de design de la Los Angeles.

Echipat cu propulsie cu celule de combustibil, Ener-G-Force poate parcurge 800 km cu un singur plin de hidrogen.

Pe 3 se află elegantul coupe Vision Mercedes-Maybach 6, care având o lungime de aproape 6 metri, reprezintă o operă de artă modernă inspirată din modelele clasice ale anilor ’30 ai secolului trecut. Echipat cu o propulsie pur electrică de 750 CP, acesta oferă o acceleraţie de la 0 la 100 km/h de mai puţin de 4 secunde, o viteză maximă limitată electronic la 250 km/h, în timp ce bateriile de 80 kWh oferă autonomie de 500 km!

Pe locul 2 s-a clasat conceptul Mercedes-Benz Generation EQ, care a anunţat sub-brandul celor de la Mercedes-Benz, numit EQ, aflat acum sub semn de întrebare, din cauza unor drepturi pentru denumirea EQ în China, pe care le deţine brandul Chery pentru un model electric de al său lansat încă în 2014. Până la clarificarea situaţiei de conflict, un viitor SUV electric inspirat din conceptul Generation EQ promite să „schimbe totul”, datorită substratului electric inovator, care va veni cu 408 CP la activ și o autonomie de până la 500 km, datorită diferitor pachete de baterii, care vor porni de la 70 kWh.

Pe primul loc s-a clasat cel mai recent concept, numit Mercedes-AMG GT Concept, care reprezintă un coupe cu 4 uşi extrem de dinamic, cu un substrat tehnic hibrid, care include un V8 Biturbo şi motor electric pentru un total de 815 CP și o accelerație de la 0 la 100 km/h de sub 3 secunde!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (5 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter