Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Jaguar testează noul I-PACE în Londra! Cât va costa viitorul SUV electric?

15 Martie 2017 - 11:24
Denis Godorozea
Jaguar testează noul I-PACE în Londra! Cât va costa viitorul SUV electric?
Valul electrificării acoperă tot mai mult lumea auto, iar vehiculele hibride şi pur electrice răsar ca nişte ciuperci după ploaie. Uite că şi cei de la Jaguar sunt tot mai aproape de lansarea primului vehicul pur electric din istorie.

Acesta va fi noul I-PACE dezvăluit în calitate de concept la Los Angeles şi, mai recent, la Geneva. Versiunea de producţie nu se va deosebi prea mult de concept, adoptând aceeaşi siluetă dinamică şi design atletic, cele mai multe ajustări însă, vor fi implementate la interior, pentru un design mai pământesc. Conform celor de la Jaguar, conceptul a primit un feedback fantastic ce a depăşind toate aşteptările, iar acest lucru îi încurajează tot mai mult.

Recent cei de la Jaguar au scos conceptul I-PACE la plimbare prin faimosul Parc Olimpic din Londra, unde acesta a fost testat pentru prima dată în viaţa reală. Totuşi, britanicii de ceva timp testează pe drumurile publice substratul electric al viitorului I-PACE, datorită prototipurilor de teste, bazate pe SUV-ul de producţie F-PACE. Versiunea de producţie a SUV-ului electric Jaguar I-PACE va debuta către sfârşitul anului 2017.

Vânzările vor demara deja la începutul anului 2018, iar primele exemplare vor ajunge la clienţi în a doua jumătate a anului 2018.

Cât va costa viitorul SUV-ul electric? Deja acum toţi doritorii pot să-şi înregistreze interesul de a procura viitorul I-PACE electric, având şansa să fie printre primii posesori. Conform producătorului britanic, viitorul Jaguar I-PACE va avea un preţ cu 10-15% mai mare faţă de versiunea de top al lui F-PACE. Astfel, se aşteaptă ca acesta să fie undeva pe la 80,000 de euro!

Viitorul Jaguar I-PACE va avea două motoare electrice, care vor oferi o putere cumulată de 400 CP (700 Nm), o acceleraţie de la 0 la 100 km/h de aproximativ 4 secunde, în timp ce pachetul de baterii litiu-ion de 90 kWh amplasat în podea va oferi o autonomie de peste 500 de kilometri. Timpul de încărcare până la 80% de la o priză de 50 kW va constitui 90 de minute. Datele tehnice ar putea varia la momentul lansării.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (30 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter