Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noua Scuderia Cameron Glickenhaus SCG003S vrea să distrugă recordul de pe Nurburgring!

15 Martie 2017 - 17:05
Denis Godorozea
Noua Scuderia Cameron Glickenhaus SCG003S vrea să distrugă recordul de pe Nurburgring!
La Salonul Auto de la Geneva a debutat noul Lamborghini Huracan Performante, care, actualmente, este cea mai rapidă maşină de pe Nurburgring Nordschleife, înregistrând un record (considerat dubios) de 6 minute 52.01 secunde.

Dubios îl consideră şi James Glickenhaus, care a declarat că este nevoie de un format comun pentru toţi producătorii, pentru a înregistra recorduri pe faimosul circuit, iar astfel vor fi evitate insinuările, precum în cazul cu Lamborghini. James Glickenhaus consideră că versiunea de stradă a maşinii de curse SCG003C, care a participat în numeroase competiţii, inclusiv 24 de ore de la Nurburgring, va fi cea mai rapidă în „Iadul Verde”!

Versiunea de stradă, numită SCG003S („S” de la „Stradale”, stradă), a fost dezvăluită la acelaşi Salon Auto de la Geneva, pregătită să cucerească drumurile publice, dar şi recordul de pe Nurburgring Nordschleife. Dotat cu un V8 Twin Turbo de 4.4 litri, care dezvoltă 800 CP şi 850 Nm, SCG003S poate accelera de la 0 la 100 km/h în mai puţin de 3 secunde, atinge o viteză maximă de peste 350 km/h, dezvolta o forţă de apăsare gigantică de 700 kg la viteza de 250 km/h, care îi permite să dezvolte o acceleraţie laterală de 2G în curbe, iar în rezultat şi un timp estimativ pe legendarul circuit de 6 minute şi 30 de secunde! Aşteptăm recordul oficial de la Nurburgring!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (9 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter