Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noua Skoda Vision E anunţă strategia electrică a brandului ceh!

29 Martie 2017 - 11:59
Denis Godorozea
Noua Skoda Vision E anunţă strategia electrică a brandului ceh!
Deşi este un producător de modele la preţ rezonabil, brandul Skoda nu va fi ocolit de mobilitatea electrică. Schimbarea către o strategie axată pe electrificare, va avea loc chiar foarte curând! Către anul 2025, producător ceh promite să ofere cinci vehicule pur electrice în diferite segmente!

Electrificarea va începe în 2019 cu lansarea versiunii hibride Superb plug-in hybrid, iar primul vehicul electric va apărea în 2020. Intensificarea electrificării gamei de modele producătorul ceh o anunţă cu noul concept Skoda VISION E, care va debuta pe 19 aprilie la Salonul Auto de la Shanghai.

Noua Skoda VISION E este primul vehicul electric din istoria producătorului ceh. Fiind construit pe platforma electrică MEB al grupului Volkswagen, conceptul dispune de două motoare electrice cu o putere totală de 306 CP, care accelerează SUV-ul până la viteza maximă de 180 km/h, în timp ce pachetul de baterii litiu-ion, în combinaţie cu recuperarea optimă a energiei, va oferi o autonomie de 500 km. VISION E este un SUV Coupe cu cinci uşi, caracterizat printr-un design emoţional şi proporţii atletice. Având o lungime de 4,645 mm, lăţime de 1,917 mm, înălţime de 1,550 mm şi un ampatament de 2,850 mm, VISION E este cu 52 mm mai scurt, cu 35 mm mai lat, cu 126 mm mai scund decât Kodiaq, în timp ce ampatamentul este cu 59 mm mai mare.

Conceptul este echipat cu diferiţi senzori şi camere, care-i oferă posibilitatea condusului autonom de nivelul trei, datorită căruia acesta poate conduce în regim autonom prin ambuteiaje, pe magistrale, unde va putea face manevre de depăşire, dar şi va putea să se parcheze singur.

V-aţi imaginat vreodată că o Skoda ar putea fi electrică şi conduce autonom?!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (3 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter