Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noua generaţie Land Rover Discovery se prezintă în acest week-end la Chişinău

18 Martie 2017 - 13:38
Ilie Toma
Noua generaţie Land Rover Discovery se prezintă în acest week-end la Chişinău
Noua generaţie Land Rover Discovery să prezintă chiar acum către publicul din Moldova, prezentare care durează pe parcursul a două zile – sâmbătă şi duminică, 18 şi 19 martie! Toţi doritorii sunt invitaţi în showroom-ul Land Rover Moldova, de pe bd. Cantemir din capitală, pentru a cunoaşte pe viu noul model.

Prima impresie pe viu pe care o dă noul Discovery? Că este un model mult mai mare decât pare din fotografiile oficiale! Este înalt şi împunător pe toată lungimea maşinii, iar când deschizi portiera spate constaţi că spaţiul din habitaclu nu este puş si simplu generos, ci de-a dreptul uriaş. Nu în zadar noul Discovery va pune un mare accent pe posibilitatea sa de a fi echipat cu cel de-al treilea rând de scaune!

Exemplarul expus în zona centrală a showroom-ului în aceste zile este şi vopsit într-un verde legendar pentru Land Rover, poreclit „British green”, culoare în care îi şade extrem de bine şi care se combină perfect cu bejul nobil de la interior. Sub capota exemplarului expus aici e amplasat un diesel V6 de 3.0 litri, care abia aşteaptă să-şi dezlănţuie potenţialul pe asfalt, macadam, dar şi în cele mai dure condiţii de offroad – or, Land Rover Discovery a fost întotdeauna unul din cele mai neînfricate modele ale mărcii britanice.

Nu vă mai spunem multe despre el – mergeţi şi-l cunoaşteţi chiar Dvs.!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (22 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter