Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noul Mercedes-Benz S-Class facelift W222 a fost surprins fără camuflaj!

29 Martie 2017 - 14:47
Denis Godorozea
Noul Mercedes-Benz S-Class facelift W222 a fost surprins fără camuflaj!
Versiunea facelift a actualului Mercedes-Benz S-Class W222, va debuta în aprilie la Salonul Auto de la New York. Până la prezentarea noului S-Class facelift, versiunea nord-americană a fost surprinsă fără camuflaj! Din imagini putem vedea noile blocuri optice faţă/spate cu design împrospătat, cele faţă primind trei fâşii de LED-uri, calandrul este preluat de la versiunile de top S 600/S 65 AMG, în timp ce bara de protecfţie faţă primeşte un design similar noului E-Class, cu o priză de aer imensă, care se extinde pe toată lăţimea barei de protecţie, iar pe centrul acesteia fiind amplasat un element cromat, pentru ca priza de aer să nu pară sărăcăcioasă. Bara de protecţie spate, de asemenea, a fost modificată primind un design mai fluid şi laconic, inclusiv în regiunea finalelor false de evacuare, care sunt conectate cu o fâşie cromată. La interior S-Class facelift dispune de un nouă planşă de bord acoperită cu o sticlă comună cu display-ul sistemului multimedia, dar şi de un nou volan mai sportiv în trei spiţe, care vine şi cu butoane tactile, debutate pentru prima dată pe noul E-Class. În imagini avem versiunea nord-americană, S 560 4Matic, care va înlocui actualul model S 550 şi va avea sub capota noul V8 Biturbo de 4.0 litri, în locul propulsorului V8 Biturbo de 4.7 litri, oferind o eficienţă cu 12% mai bună.

Aceeaşi unitate va înlocui şi propulsorul de 5.5 litri V8 biturbo. Motorizările incipiente vor fi dotate cu noile propulsoare cu 6 cilindri în linie - unitatea diesel, OM 656, va dezvolta 313 CP şi 650 Nm, în timp ce unitatea pe benzină, M 256, va avea 408 CP şi 500 Nm la activ. Se aşteaptă că şi motorizarea de top, V12 Biturbo, care va propulsa modelele S 600, S 65, dar şi Mercedes-Maybach S-Class, va primi un surplus de putere.

Nava amiral germană va primi un sistem electric de 48 de volţi şi blocuri optice faţă revoluţionară „Digital Light”.

Mai multe detalii şi imagini oficiale cu noul Mercedes-Benz S-Class facelift, vom avea mai aproape de premiera mondială de la New York.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (12 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter