Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noul Volkswagen Golf R Performance a zburat sub radar la Geneva (Video)

15 Martie 2017 - 09:25
Denis Godorozea
Noul Volkswagen Golf R Performance a zburat sub radar la Geneva (Video)
Deşi a debutat recent la Salonul Auto de la Geneva, premiera noului Volkswagen Golf R Performance a trecut neobservată. Diferenţele la exteriorul acestuia sunt într-atât de mici, încât noul Golf R Performance a reuşit să zboare sub radar la Geneva.

Uite că un spot publicitar cu acesta, a reuşit să scoată la iveală noul hot-hatch.

Noul Volkswagen Golf R Performance se deosebeşte prin jantele vopsite în culoarea neagră lucioasă, care au fost încălţate în cauciucuri de performanţă Pirelli P Zero Trofeo R, corpurile oglinzilor retrovizoare realizate din fibră de carbon, sistem de evacuare Akrapovic realizat din titan care este cu 7 kg mai uşor decât cel standard, spoiler discret spate, care sporeşte forţa de apăsare cu 20 de kilograme pe axul spate, sistem de frânare mai performant şi suspensie ajustabilă pe înălţime.

Puterea propulsorului 2.0 TSI a rămas aceeaşi – 310 CP şi 400 Nm, precum şi timpul acceleraţiei de la 0 la 100 km/h – 4.6 secunde. În schimb, limitatorul vitezei a fost scos, astfel încât viteza maximă pe care o poate atinge ajunge la 267 km/h. Pentru performanţe sporite pe circuit, a fost adăugat şi regimul „Race”.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (3 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter