Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Road trip la costum: adio Geneva, acceleraţie maximă cu BMW Seria 5!

9 Martie 2017 - 08:17
Ilie Toma
Road trip la costum: adio Geneva, acceleraţie maximă cu BMW Seria 5!
Cele două prime zile de presă ale Salonului Auto de la Geneva au trecut, iar aventurierii expediţionişti au muncit cu intensitate maximă, marcând câte 12-15 kilometri făcuţi la pas într-o singură zi, în vâltoarea premierelor lumii auto! Tot aici am avut şi câteva întâlniri importante pentru noi, parte din acea listă de sarcini reale pe care le avem în faţa noastră. Una din acele întâlniri a fost cu Vice-Preşedintele BMW Group, Hildegard Wortmann – o persoană cu o funcţie atât de înaltă în cadrul producătorului german, încât e o minune însuşi faptul de a se fi reuşit stabilirea acestei întâlniri. În acelaşi timp, întâlnirea propriu-zisă cu distinsa Doamnă a avut loc într-o atmosferă atât de firească şi naturală, încât ne-am convins din nou, pentru a câta oară, că, cu cât oamenii au mai multă inteligenţă şi realizări adevărate în spatele lor, cu atât sunt mai simpli şi mai eliberaţi de orice fiţe absurde.

Cea de-a doua întâlnire a fost cu cei de la Brabus, iar aici avem în vedere o colaborare apropiată pe care o ţintim pentru viitorul foarte apropiat cu ei. Aici am avut avantajul de a ne fi cunoscut anterior cu ei, datorită testelor noastre drive cu modelele BRABUS, aşa că am trecut direct la discutarea faptelor şi parametrilor a ceea ce vrem să facem!

Aşteptăm rezultate viitoare!

Bine ai revenit, BMW Seria 5

Salonul Auto de la Geneva, cu tot cu munca noastră asiduă neîntreruptă de aici, a trecut, însă, iar asta înseamnă că îi spunem din nou adio Genevei şi un bine ai revenit automobilului nostru expediţional – noua generaţie BMW Seria 5 530d xDrive! De aici încolo pornim în cea mai intensă parte a road trip-ului nostru, partea în care vom merge mult mai mult la bordul maşinii, partea în care fiecare zi va însemna noi experienţe într-un nou loc, sau poate chiar în mai multe locuri!

Dinu, Alex, Spartac şi Ilie şi-au îmbrăcat costumele – pentru că e o expediţie la costum – şi au coborât în holul lui Hotel de Paris din Annecy, Franţa, locul în care eram cazaţi pentru Salonul Auto de la Geneva. E un hotel modest, dar foarte potrivit pentru zilele când apuci să stai doar câteva ore în el. Doamna din hol fusese foarte amabilă cu noi, iar noi am scos unul din cardurile noastre Mastercard pentru a plăti şedea noastră de câteva zile aici. Partea plăcută a cardului pe care îl am e că, atunci când îl introduc într-un terminat de plată în Franţa, spre exemplu, îmi sunt afişate instrucţiuni de confirmare a plăţii în română! Cumva foarte multe terminale recunosc originea cardului şi trec automat la română, iar pentru cei care cunosc mai puţine limbi de circulaţie internaţională această facilitate automată Mastercard uşurează foarte mult procesul de plată şi înţelegerea corectă a lui!

Superbul nostru BMW Seria 5 ne aştepta parcat în faţa hotelului, contrastând un pic cu faţada acestuia, un pic ştearsă de negura vremii şi de lipsa a încă trei stele până la numărul 5 din palmares. Maşina noastră, însă, e cu siguranţă una de 5 stele – e atât de moale la reacţiile suspensiei şi confortabilă, dar în acelaşi timp atât de manevrabilă în viraje, încât ne-a pătruns în inimile noastre chiar mai repede decât ne-am fi aşteptat!

Pornim, deci, dragii noştri! Pornim într-o aventură, ca nici una alta, cu noua generaţie BMW Seria 5! Avem un motor diesel de 3.0 litri sub capotă, avem tracţiune integrală, avem un milion de tehnologii fantastice la bord, multe din ele unice pe noua Serie 5! Fiţi alături de noi!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (3 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter