Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z
Toyota Tacoma de 850 CP terorizează străzile din Cuba! (Video)
30 Martie 2017, 11:10
Un an și jumătate a durat până la apariția următorului episod Recoil. Dar a meritat așteptarea! În a patrulea episod, Recoil 4, BJ Baldwin din nou o face pe „Ken Block al offroad-ului” cu al său pick-up de competiții Toyota Tacoma de 850 CP, dar de această dată, peripețiile îl așteptau în Cuba!
Pentru că evenimentele din Cuba acum sunt mai permisive, aici fiind filmat și al optulea film din seria Fast and Furious, cei de la Toyo Tires au decis să filmeze următorul episod anume aici, în Havana! În contrast cu faimoasa
peliculă Fast and Furious, care necesită ecrane verzi, pentru a genera efecte speciale, echipa de filmare și BJ Baldwin, au avut nevoie doar de mașina de competiții, pentru a crea trucuri ce te lasă cu gura căscată! Și le-a reușit!
Vitezele de peste 160 km/h, derapajele controlate și săriturile pe stradelele înguste, au șocat locuitorii din Havana, iar în timpul filmărilor, a fost realizată și cea mai lungă săritură într-o zonă
rezidențială cu un asemenea pick-up de competiții, care a avut o lungime de peste 58 de metri! Mai jos puteți urmări acest filmuleț impresionant!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
800
GALERIE FOTO (15 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!