Toyota dezvăluie noile Hilux TRD şi Hilux Tonka Concept (Video)
29 Martie 2017, 18:11
Divizia australiană a celor de la Toyota a dezvăluit două modele create pe baza pick-up-ului Hilux – versiunea TRD şi conceptul Tonka. Noul Hilux TRD este condimentat cu o mulţime
de accesorii de la divizia sportivă TRD (Toyota Racing Development), printre care jantele de 18 inch de culoare neagră, calandrul special, bara de
protecţie cu prize imense de aer, elemente de protecţie în partea de jos, ataşamentele pentru aripi, covoraşele de la interior şi levierul din piele cu inscripţia TRD.
Noul Hilux TRD este oferit doar în culoarea neagră sau albă în dotări
generoase, care includ blocurile optice LED, diferenţial blocabil pentru axul spate şi un demultiplicator de cuplu ghidat electronic.
La rândul său, Toyota Hilux Tonka este un concept la care ar visa oricine chiar şi un copil, pentru că este inspirat din modelele de jucărie Tonka! Creat pentru a celebra aniversarea de 70 de ani a companiei Tonka şi 80 de ani de la apariţia brandului Toyota, conceptul este bazat pe pick-up-ul de producţie Hilux, din care nu a rămas mai nimic!
Pick-up-ul nipon a primit modificări extensive, care au implicat ridicarea gărzii la sol cu 150 mm, instalarea unei suspensii capabile, elementelor de
protecţie a băii de ulei cu o grosime de 6 mm, roţilor pentru offroad de 35 de inch „încălţate” pe jantele de 17 inch,
barelor de protecţie modificate, aripilor evazate şi blocurilor optice LED adiţionale.
În benă s-a adăpostit roata de rezervă, două canistre pentru combustibil, stingătorul de foc şi două spaţii de depozitare a sculelor şi bagajelor. Sub capota conceptului se ascunde un diesel de 2.8 litri care dezvoltă 177 CP şi 450 Nm, precum şi pe modelul de producţie.
Puteţi vedea noul Hilux Tonka Concept „jucându-se” în nisip în filmuleţul de mai jos. Băieţii niciodată nu se maturizează, doar jucăriile devin mai mari şi mai scumpe!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
3,947
GALERIE FOTO (44 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!