Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

VIDEO din expediţie: Probăm pe viu asistenţa la parcare şi vizualizarea la 360° a lui BMW Seria 5!

20 Martie 2017 - 13:07
Ilie Toma
VIDEO din expediţie: Probăm pe viu asistenţa la parcare şi vizualizarea la 360° a lui BMW Seria 5!
Vă spuneam că expediţia noastră la bordul noii generaţii BMW Seria 5 va însemna mai multe filmuleţe video de testare şi demonstrare în viaţa reală a noilor tehnologii, cu care se laudă noul model, iar acum avem două dintre cele mai interesante filmuleţe şi tehnologii – pregătite pentru astăzi şi mâine! Filmul de astăzi vă arată asistenţa la parcare atunci când vă aflaţi la volan, cu vizualizarea la 360° a împrejurimilor maşinii, dar şi cu vizualizare şi asistenţă din alte unghiuri, în timp ce filmuleţul de mâine va sparge frica de a lăsa o maşină se se parcheze fără un şofer, ghidată din afară cu telecomanda!

Haideţi să vedem astăzi, însă, cum are loc asistenţa la parcare la volanul noului BMW Seria 5 atunci când eşti încă la volan! Camere video faţă şi spate, dar şi alte două camere integrate în olglinzi, în tandem cu o reţea de senzori – toate formează bazele acestui sistem inteligent de asistenţă.

Cum funţionează sistemul în viaţa reală? Vedeţi în sistemul de mai jos şi reveniţi neapărat mâine pentru marele test video al parcării cu telecomandă din afara maşinii!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter