Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

VIDEO din expediţie: Cum să preîncălzeşti habitaclul lui BMW Seria 5 în dimineţile reci?

18 Martie 2017 - 15:02
Ilie Toma
VIDEO din expediţie: Cum să preîncălzeşti habitaclul lui BMW Seria 5 în dimineţile reci?
În ultima noastră relatare vă spuneam că am ajuns într-o regiune italiană foarte izolată de munţi uriaşi, o regiune aflată la mare altitudine şi prin urmare, foarte geroasă chiar şi în această perioadă a lunii martie în care ne aflăm. Iar atunci când ne-am trezit dimineaţa, după un somn frate cu moartea, şi am ieşit la balcon să admirăm priveliştea, ne-am amintit cât de frig este afară şi cât de rece va fi habitaclul maşinii noastre expediţionale atunci când vom urca în ea.

Doar că noul sedan german are o tehnologie în palmaresul său şi pentru asemenea situaţii. Se poate programa o preîncălzire a habitaclului la o anumită oră de dimineaţă, dacă ştiţi exact când veţi pleca sau puteţi acţiona acest sistem direct, pornind preîncălzirea atunci când ştiţi că v-au rămas vreo câteva minute până a ieşi afară şi a porni. Totul se face de la cheia Seriei 5, tot ea şi un soi de telecomandă cu display şi cu o mulţime de funcţie.

Aşadar, în această dimineaţă recoroadă din Alpii italieni, am probat pe viu acest sistem, iar ce-a ieşit – vedeţi în filmuleţul de mai jos din expediţie!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter