Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z
Dodge Viper ne spune un ultim ”Adio” în cel mai tare spot publicitar! (Video)
14 Aprilie 2017, 14:09
Unul dintre cele mai impresionate super-car-uri venite vreodată din SUA, cu siguranță este iconicul Dodge Viper. Din păcate, conducerea Fiat-Chrysler a decis să-l pensioneze, definitiv… Păcat că un model atât de impresionant și atât de capabil, care a bătut
numeroase recorduri pe diverse circuite, inclusiv pe legendara Laguna Seca, a dispărut, precum dinozaurii. Este un Dinozaur brutal, cu tracțiune spate, transmisie manuală și un imens V10 de 8.4 litri ce livrează 645 CP! Dar preţul exagerat, vânzările palide în
comparaţie cu Corvette şi imposibilitatea de a instala airbag-uri laterale, au şi pus punctul în istoria actualei generaţii Dodge Viper, 2016 fiind ultimul an de producţie al bestiei americane.
Deși ne-a spus “Adio” cu ultimele ediții speciale, “Vipera” mai are un cuvânt de spus, iar acest cuvânt vine în continuarea filmulețelor extraordinare al celor de la Pennzoil. Compania producătoare de uleiuri a decis să omagieze “Vipera” în filmulețul numit ”The Last Viper” (Ultimul Viper). Și este, probabil, cel mai tare spot publicitar pe care l-ați văzut vreodată! Un filmuleț pe cinste, realizat prin utilizarea trucurilor adevărate și sunetului adevărat al motorului! Producătorii seriei de filme „Fast and Furios”, ar trebui să ia câteva lecții din acest filmuleț, pentru că este mai impresionant decât ceea ce fac ei!
Subiectul filmulețului, este restituirea unui Dodge Viper ACR furat, proprietarului. Drumul înapoi la proprietar, a fost unul plin de derapaje controlate, flăcări din eșapament, scântei și chiar sărituri! Toate trucurile au fost realizate de către Rhys Millen - un renumit cascador, pilot de raliuri și drifter. Mai jos vă prezentăm nu doar filmulețul în sine, dar și câteva filmulețe informative și ”behind the scenes”. Eroul următorului filmuleț al celor de la Pennzoil, va fi noul Dodge Challenger SRT Demon!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
1,507
GALERIE VIDEO (4 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!