Liqui Moly Moldova oferă produse de întreţinere a bicicletelor
4 Aprilie 2017, 15:39
Timpul s-a încălzit, iar cei ce practică un mod sănătos de viaţă îşi pot scoate bicicletele din adăpost, să le securizeze pe maşină şi să se îndrepte într-o locaţie mai îndepărtată, pe care o vor putea explora pe două roţi. Compania Olmosdon, distribuitor autorizat Liqui Moly în Moldova, anunţă lansarea pe piaţă a producţiei Liqui Moly BIKE, care va interesa atât amatorii, cât şi profesioniştii, prin programul complet de produse, care vor uşura exploatarea şi întreţinerea bicicletei.

Programul Liqui Moly BIKE, include lubrifianţi, produse de întreţinere şi protecţie, dar şi produse de curățat, inclusiv a cauciucurilor bicicletei. Calitatea și autenticitatea fiecărui produs este garantată.

Programul pentru biciclete este selectat în funcție de sezon. Cu toate acestea, există lubrifianţi universali, spray-uri și uleiuri, care pot fi utilizate atât în timpul sezonului cald, cât şi în timpul sezonului rece.
Produsele universale asigură o protecţie împotriva uzurii lanțului, au proprietăţi hidrofuge şi previn blocarea sau coroziunea părţilor mobile, inclusiv schimbătoarelor şi cablurilor.
Pentru mai multe informații despre fiecare linie de produse puteți afla accesând următorul link: Program de întreţinere a bicicletelor Liqui Moly BIKE.
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md, cu referire la Liqui Moly Moldova
0
2,836
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!