Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Mitsubishi ASX trece printr-un nou facelift

6 Aprilie 2017 - 10:31
Denis Godorozea
Mitsubishi ASX trece printr-un nou facelift
Se pare că cei de la Mitsubishi nu vor înlocui modelul ASX cu un nou model prea curând, anunţând un nou facelift pentru generaţia actuală. Produsă din 2010 actuala generaţie Mitsubishi ASX a trecut prin câteva revizuiri stilistice, iar noul facelift, se pare că va fi şi ultimul. Noul Mitsubishi ASX facelift va debuta pe piaţa nord-americană, unde este cunoscut sub denumirea de Outlander Sport, în cadrul Salonului Auto de la New York.

Trecând printr-un facelift mai consistent la sfârşitul lui 2015, ASX a primit acum câteva retuşuri, care tind să-l facă mai atractiv şi mai în pas cu moda.

Versiunea pentru anul modelului 2018 se deosebeşte printr-un calandru revizuit, care a primit o inserţie cromată şi o plasă nouă, aceeaşi plasă regăsindu-se şi în partea de jos a barei de protecţie, blocuri de LED-uri de zi amplasate oblic în regiunea farurilor anticeaţă şi bara de protecţie spate cu design mai agresiv, accentuat de difuzorul de aer contrastant şi reflectoarele stilate. Pentru exterior este disponibil noul gri metalizat Alloy Silver.

La interior a fost revizuită consola centrală unde se adăposteşte un nou sistem multimedia cu display de 7 inch şi conectivitate pentru smartphone-uri Apple CarPlay şi Android Auto, în timp ce tunelul central a fost complet redesenat, aici regăsindu-se şi un nou levier al transmisiei.

Tehnologiile moderne de siguranţă includ acum sisteme precum frânarea autonomă Forward Collision Mitigation, atenţionarea la părăsirea benzii fără includerea indicatoarelor Lane Departure Warning şi faza lungă automată Automatic High Beam. Confortul de la bord a fost sporit şi prin îmbunătăţirea izolării fonice. În SUA noul Mitsubishi Outlander Sport facelift va ajunge în toamna acestui an cu aceleaşi propulsoare, de 2.0 litri (150 CP şi 196 Nm) şi 2.4 litri (170 CP şi 226 Nm), la noi în ţară Mitsubishi ASX facelift va veni, cel mai probabil, cu aceleaşi motorizări prezente şi pe modelul actual, acestea fiind unitatea pe benzină de 1.6 litri (117 CP şi 154 Nm) cuplată la o cutie manuală şi de 1.8 litri (140 CP şi 177 Nm) cuplată la un variator CVT.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (16 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter