Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noul Audi e-tron sportback concept prefaţează viitorul Q4? (Video)

18 Aprilie 2017 - 10:34
Denis Godorozea
Noul Audi e-tron sportback concept prefaţează viitorul Q4? (Video)
În cadrul Salonului Auto de la Shanghai, cei de la Audi vor dezvălui noul e-tron sportback concept, care reperezintă un SUV pur electric, cu un design de super-car. Din primele imagini de teasing, era greu de intuit ce fel de concept va fi acesta, iar formele părţii frontale realizate în stilul super-car-ului Audi R8, ne sugerau că acesta nu va fi un SUV. Şi uite că este!

Având în vedere proporţiile dinamice comparativ cu şeful de design Audi, Marc Lichte, din imagine, putem intui că Audi e-tron sportback concept ar putea prefaţa viitorul Audi Q4 – SUV-ul cu siluetă dinamică, care va concura cu Mercedes-Benz GLA şi viitorul BMW X2, fiind construit pe platforma viitorului Audi Q3 începând cu anul 2019 la uzina ungară din Gyor.

Conceptul bucură printr-o abordare diferită a designului, care vine cu forme moi şi calde, amintind de prima generaţie Audi R8 şi conceptul futurist Audi RSQ din pelicula „I, Robot”.

Un design, care, se pare, că îi vine cel mai perfect automobilelor Audi.

O atenţie specială a fost acordată elementelor de iluminare LED, care licăresc spectaculos în video-urile de teasing. Până şi logourile Audi sunt realizate din LED-uri! La moment, cei de la Audi nu ne dezvăluie informaţii despre substratul tehnic al conceptului, iar unele surse indică că acesta ar putea avea un pachet de baterii de 90 kWh, care va putea oferi o autonomie de aproximativ 500 km.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter