Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z
Noul Jaguar XF Sportbrake va debuta în această vară! (Video)
25 Aprilie 2017, 13:49
Deşi brake-urile familiste nu sunt tocmai definitorii pentru brandul Jaguar, britanicii vor continua să ofere modelele sale în această caroserie practică. Curând îşi va face debutul noul Jaguar XF Sportbrake, care va fi lansat pe piaţă deja în vara anului 2017! Fiind partenerii oficiali pentru legendarul Wimbledon, cei de la Jaguar au desenat silueta viitorului XF Sportbrake pe iconicul Wimbledon Centre Court (vedeţi video).
Pentru că până la campionatul de tenis Wimbledon 2017, care va începe pe 3 iulie, rămân mai puţi de 70 de zile, intuim că în această perioadă şi va fi lansat noul model. Potrivit celor de la Jaguar, noul XF Sportbrake va fi un break cu caracter sportiv, care va avea o siluetă într-atât de dinamică, încât va părea că maşina este în mişcare, chiar şi atunci când va staţiona. Cei de la Jaguar au dezvăluit şi prima imagine cu viitorul XF Sportbrake, făcută de la
„înălţimea zborului de pasăre”. Din imagine putem vedea forma alungită a caroseriei, luneta puternic înclinată şi acoperişul panoramic din sticlă de dimensiuni enorme. Cel mai probabil, gama motorizărilor pentru viitorul Jaguar XF Sportbrake va fi împrumutată de la sedanul Jaguar XF şi va cuprinde inclusiv şi propulsoarele eficiente din familia Ingenium.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
755
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!