Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

PiataAuto.md este în aceste zile alături de Orange Moldova şi Samsung într-un road show prin Moldova

7 Aprilie 2017 - 07:02
Ilie Toma
PiataAuto.md este în aceste zile alături de Orange Moldova şi Samsung într-un road show prin Moldova
Călcând pe urmele maratoanelor noastre cu SUV-uri prin Moldova, pe care redacţia noastră şi partenerii săi au avut onoarea să le organizeze anul trecut, în aceste zile PiataAuto.md este alături de Orange Moldova şi Samsung într-un road show prin ţara noastră.

De această dată scânteia ideii vine de la Orange Moldova şi Samsung, iar noi, cei de la PiataAuto.md, am fost onoraţi să ne punem la treabă experienţa automobilistică pentru a susţine transformarea ideii în realitate. Astfel, la bordul a câtorva automobile Hyundai, echipajele road show-ului vor cutreiera Moldova în lung şi în lat, trecând pe trasee frumoase ale ţării noastre, dar mai ales vizitând oameni care s-au ambiţionat să facă lucruri mari în Moldova, departe de capitală. Sunt oameni care au creat istorii admirabile în jurul lor, care au pus la cale şi au crescut afaceri şi companii prospere departe de capitală, inspirând şi motivând oamenii din comunitatea lor. Sunt oameni care ştiu să folosească astăzi, în Moldova, tehnologiile actuale de comunicare şi IT pentru a-şi eficientiza managementul afacerilor, pentru a-şi creşte productivitatea şi a-şi susţine mai departe dezvoltarea poveştii de succes pe care o trăiesc zi de zi prin munca lor. Iar pentru noi, cei de la PiataAuto.md, aceste istorii de succes rezonează excelent cu ceea ce am făcut la primele două SUV Maratoane din anul trecut, care s-au bucurat de un succes record în rândurile publicului.

Prin urmare, redactorii noştri şi talentatul nostru fotograf, Alex Bred, vor călători în aceste zile alături de echipa Orange Moldova şi Samsung şi vă vom relata atât experienţele automobilistice ale road show-ului, cât şi cele mai admirabile istorii cu oamenii de pe traseu. Deoarece flota automobilelor Hyundai implicate în road show nu conţine doar SUV-uri – avem şi un Elantra, şi un Accent – nu vom aborda zone de offroad, însă oricum aceste modele n-au prea fost prin testele noastre drive până acum, aşa că va fi interesant să relatăm şi experienţele de la bordul lor. Aşadar, în flota road show-ului sunt implicate un Tucson 2.0 AWD, Grand Santa Fe facelift 2.2 Diesel, precum şi Accent şi Elantra cu benzinare aspirate natural sub capotă.

Staţi pe aproape!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (14 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter