Tesla are probleme mari de calitate. Montant crăpat din uzină la un Model S!
7 Aprilie 2017, 15:57
Posesorii vehiculelor electrice Tesla întâmpină tot mai dese probleme legate de calitate. După lansarea SUV-ului electric Model X, acesta a avut probleme la ușile spate, care se ridicau în sus cu viteză diferită și la nivel diferit, apoi și la motorașele ușilor față, care, de asemenea, nu se deschideau automat la unghiul potrivit. Mai nou, problemele de calitate ale modelelor Tesla, au ajuns la culmi inimaginabile și inexplicabile! Un client și-a așteptat nerăbdător noua sa Tesla Model S, dar după ceva timp de la livrare, a descoperit ceva incredibil – montantul față a fost crăpat din uzină! Da, nu a crăpat după, ci în timpul producției, pentru că se observă că este vopsit peste crăpătură! Acest montant este o piesă unică din aluminiu, care pornește de la temelia parbrizului, trece pe la marginea acoperișului și vine în montantul spate. Se pare că în timpul ștanțării acestei piese s-a și produs ruptura.
În fine, aceasta putea fi depistată de lucrători, în timpul diverselor controale ai calității! Or fi oare aceste controale așa de superficiale sau practic inexistente, încât nimeni să nu fi observat o asemenea gaură în montantul față?! Este imposibil!
Potrivit clientului, care a fost prea bucuros atunci când i-a fost livrată Tesla Model S neobservând defectul, dacă l-ar fi observat în timpul livrării, nu primea mașina și cerea alta. Cei de la Tesla i-au spus să ducă vehiculul la o stație de deservire Tesla, unde acesta
va fi inspectat și evaluat. Este o piesă din structura caroseriei, care nu poate fi reparată ușor. Sperăm că acest client să primească o mașină nouă.

Ar putea fi vorba despre o mașină accidentată anterior, reparată prost și vândută drept una nouă?!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru via Carscoops.com
0
4,352
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!