BMW Seria 1 primeşte un interior revizuit (Video)
11 Mai 2017, 11:03
Deşi a mai avut un facelift acum doi ani, actuala generaţie BMW Seria 1 mai trece printr-o modernizare minoră pe ultima sută de metri a carierei sale.
La exterior modificările sunt neesenţiale, noua Seria 1 primind ediţii Shadow, care se deosebesc prin elemente de culoare neagră, printre
care calandrul, finalele sistemului de evacuare şi jantele, în timp ce blocurile optice spate sunt fumurii, iar cele faţă au un fundal negru.
Pentru cel mai compact model, bavarezii au pregătit cinci tipuri de jante noi (17-18 inch), două culori noi Sunset Orange şi Seaside Blue, dar şi un interior complet revizuit.
Bordul a primit un design nou
cu inserţia ce porneşte acum
de la prizele de ventilare centrale,
un tunel central revizuit în regiunea suporturilor pentru păhare, tapiţerie nouă din piele, o planşă de bord modernă şi un display nou de 8.8 inch
pentru noul sistem multimedia iDrive, care suportă Apple CarPlay şi
oferă WiFi.
Sistemele de asistare acum includ cruise-controlul activ cu funcţie Stop & Go, Lane Departure Warning şi City Collision Mitigation, care frânează autonom la viteze de până la 60 km/h.
Lista motorizărilor rămâne a fi aceeaşi şi include propulsoare turboaspirate diesel şi pe benzină în 3, 4 şi 6 cilindri în linie, cu puteri cuprinse între 109 şi 340 CP, ultimul fiind oferit pentru versiunea M140i M Performance, care
fiind cuplată la transmisia automată în 8 trepte Steptronic Sport şi dotată cu tracţiunea integrală xDrive poate accelera de la 0 la 100 km/h în doar 4.4 secunde.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,567
GALERIE FOTO (24 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!