BMW a dezvăluit o motoretă electrică cu o autonomie de 420 km! (Video)
29 Mai 2017, 14:25
Pe lângă BMW Concept 8 Series, în cadrul Concursului de Eleganţă Villa d’Este bavarezii au dezvăluit şi o motoretă electrică numită BMW Motorrad Concept Link. Motoreta conceptuală a fost inspirată din motocicleta futuristă BMW Motorrad VISION NEXT 100, proporţiile de motoretă însă, au fost păstrate.
Silueta motoretei cu formele sale orientate pe orizontală aduce aminte şi de micuţa Honda Motocompo din 1981. Noul BMW Motorrad Concept Link însă, este un maxi-scooter alungit şi poate lua la bord două persoane. Partea frontală este extrem de agresivă, amintind de motoreta electrică de producţie BMW C Evolution. În contrast cu cea din urmă, care poate parcurge doar 160 km cu bateriile încărcate, motoreta conceptuală are o autonomie enormă de 420 km! În regimul de condus „Sport”, autonomia scade la 356 km, motoreta însă devine mai dinamică.
Designul simplist al motoretei se răsfrânge şi asupra informaţiilor de pe planşa de bord, care sunt mai laconice, în timp ce practicismul motoretei este accentuat de spaţiul de stocare, amplasat sub şezut, unde poate fi depozitată casca de protecţie, fiind acoperită cu o uşiţă acţionată electric.
Butoanele tactile pot fi programate de către conducător, pentru accesarea funcţiilor dorite fără a lua mâinile
de pe ghidon.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
3,351
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!