Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Bentley îţi va oferi un automobil oriunde te-ai afla!

30 Mai 2017 - 10:45
Denis Godorozea
Bentley îţi va oferi un automobil oriunde te-ai afla!
Eşti proprietar Bentley, dar călătoreşti des şi nu ai vrea să te lipseşti de confortul pe care ţi-l oferă un Bentley? Producătorul britanic a venit cu o soluţie! Vă imaginaţi situaţia – coborâţi din avion într-o altă ţară în care tocmai aţi ajuns, iar afară vă aşteaptă un model Bentley exact ca al dumneavoastră?! Proprietarii Bentley nu vor mai fi nevoiţi să închirieze o maşină banală, cei de la Bentley le vor oferi la dispoziţie orice model din gama sa oriunde s-ar afla aceştea!

Astfel, Bentley doreşte să satisfacă cererea proprietarilor, care doresc să conducă un Bentley în timp ce călătoresc sau care-şi doresc un alt Bentley pentru ocazii speciale. Fie că este vorba de un SUV Bentayga pentru aventuri de familie sau un Mulsanne Speed pentru călătorii de viteză, cei de la Bentley vor oferi orice maşină care să corespundă cerințelor proprietarilor.

Pentru a beneficia de acest serviciu, clienţii trebuie să descarce aplicaţia Bentley Network App să se autentifice şi să aleagă orice exemplar Bentley dorit din parcul disponibil. Cu o oră înainte de sosire la punctul de destinaţie, clientul va primi o reamintire, iar mai apoi şi un mesaj, care confirmă sosirea maşinii. Serviciul este conceput pentru a asigura livrarea mașinii într-o locație convenabilă și o întrerupere minimă pentru clienţi de la tradiţiile Bentley.

După încheierea rezervării, maşina va putea fi cedată într-o locaţie convenabilă clientului.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (5 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter