Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Cel mai performant diesel BMW primeşte şi mai multă putere!

30 Mai 2017 - 15:31
Denis Godorozea
Cel mai performant diesel BMW primeşte şi mai multă putere!
Acum un an, bavarezii anunţau cel mai potent propulsor diesel în 6 cilindri în linie din lume - unitatea de 3.0 litri dotată cu 4 turbocompresoare, ce livrează 400 CP şi 760 Nm pe modelul BMW 750d xDrive. Ei bine, se pare că specialiştii germani în chip-tuning, DTE Systems cu sediul în Recklinghausen, au găsit mai mult potenţial în acest propulsor, oferind un program de tuning cu elemente Plug&Play, care sunt conectate direct, fără a fi nevoia de a realiza careva schimbări la motor sau cablaje.

La conectarea unităţii de control electronice PowerControl (699 euro), puterea propulsorului creşte cu 47 CP la 447 CP, în timp ce cuplul maxim urcă generos cu 123 Nm la un total de 883 Nm! Potrivit germanilor, modulul electronic a fost cizelat pe standul dinamometric. Datorită surplusului de putere, BMW 750d xDrive poate accelera de la 0 la 100 km/h în doar 4.3 secunde (-0.3 sec.).

Opţional este oferit şi modulul PedalBox+ (229 euro), care sporeşte reacţiile pedalei acceleratorului cu 10%. Acest modul se combină perfect cu modificările aduse de PowerControl. Ambele elemente pot fi instalate şi înlăturate uşor, fiind posibilă programarea acestora prin intermediul butoanelor (3 regimuri de performanţă disponibile), în timp ce clienţii cărora nu le va plăcea efectul, pot primi banii înapoi timp de 30 de zile. Producătorul oferă garanţie de 2 ani pentru motor. La procurarea ambelor module, cei de la DTE Systems vor oferi o reducere de 50 de euro, astfel modificarea va costa 848 de euro.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (7 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter