Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Citroen a creat un SUV special pentru inaugurarea preşedintelui Franţei, Emmanuel Macron (Video)

15 Mai 2017 - 16:31
Denis Godorozea
Citroen a creat un SUV special pentru inaugurarea preşedintelui Franţei, Emmanuel Macron (Video)
Nu este pentru prima data, atunci când un vehicul Citroen DS este utilizat pe post de automobil prezidenţial, la învestirea preşedintelui Franţei.

Charles de Gaulle, Jacques Chirac şi Francois Hollande, fiind preşedinţii Franţei, care au apărut în public la bordul automobilelor Citroen DS în timpul inaugurării. Învestirea recentă a preşedintelui Franţei, Emmanuel Macron, nu a fost o excepţie.

Producătorul francez a creat un DS7 Crossback personalizat pentru inaugurarea preşedintelui. SUV-ul francez, vânzările căruia vor demara doar în ianuarie 2018, a primit un acoperiş retractabil, care a oferit celui mai tânăr preşedinte din istoria Franţei (39 de ani) posibilitatea de a saluta cetăţenii francezi adunaţi în Champs-Elysees.

Modificările nu s-au rezumat doar la acoperişul generos şi elementele de montare a steagurilor Franţei pe aripile faţă, acesta primind logouri cu tricolorul la exterior şi interior, dar şi accente decorative aurite lucrate manual, care apar pe jantele de 20 de inch, corpurile oglinzilor retrovizoare şi pe inserţiile de la interior. Caroseria SUV-ului prezidenţial a fost vopsită într-un albastru somptuos „Ink Blue”, în timp ce pielea de la interior „Black Art” ce contrastează cu elementele aurii, a adăugat un plus de rafinament.

Modelul DS7 Crossback prezidenţial a fost dotat şi cu tehnologiile moderne, precum blocurile optice full-LED, sistemul condusului autonom DS Connected Pilot şi suspensia revoluţionară DS Active Scan Suspension, care utilizează camerele pentru a anticipa denivelările drumului şi de a oferi confortul maxim preşedintelui aflat la bord.

Aceleaşi sisteme vor fi disponibile şi pe modelele de producţie. Începând de astăzi, 15 mai 2017, SUV-ul prezidenţial poate fi văzut în incinta DS WORLD Paris, unde a fost expus.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE):
GALERIE FOTO (22 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter