Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noul Ford Focus Business - acum la doar 10,900 de euro în Moldova

2 Mai 2017 - 13:14
Denis Godorozea
Noul Ford Focus Business - acum la doar 10,900 de euro în Moldova
Importatorul oficial Ford în Moldova, anunţă un preţ extrem de avantajos pentru modelul Focus în interpretarea

Business, care este disponibil acum la un preţ de doar 10,900 de euro! Modelul Ford Focus Business vine cu mânerele uşilor vopsite în culoarea caroseriei, faruri anticeaţă, jante din aliaj de 16 inch, oglinzi acţionate electric, pliabile electric şi încălzite cu semnalizator integrat.

Printre sistemele de confort se numără aerul condiţionat în două zone, geamurile acţionate electric, cotiera faţă, volanul multifuncţional îmbrăcat în piele, închiderea centralizată cu telecomandă, cruise-control cu limitator de viteză, computer de bord cu display de 4.2 inch şi reglare de pe volan şi sistem multimedia Ford SYNC cu display de 4.2 inch, Radio-CD MP3, 6 difuzoare, USB, BlueTooth şi comenzi vocale. Sistemele de siguranţă includ ABS, ESP, Hill Launch Assist, airbag-uri frontale/laterale şofer şi pasager, airbag-uri de tip cortină faţă şi spate şi sistem de monitorizare a presiunii în pneuri.

Sub capota noului Ford Focus Business se ascunde propulsorul turboaspirat de 1.0 litri EcoBoost de 100 CP, identic celui cu care este dotat şi Focusul Redacţiei PiataAuto.md.

Mai multe informaţii despre ofertă puteţi afla vizitând showroom-ul Ford Moldova situat pe adresa mun. Chișinău, str. Petricani, 17, sau apelând la numărul de telefon 022-406-240.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (5 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter