GALERIE FOTO: Moldova Pick-up Maraton văzută prin ochii fotografului Ciprian Mihai din România
17 Mai 2017, 12:04
Despre recenta noastră expediţie grandioasă, pe nume MOLDOVA PICK-UP MARATON 2017, ştiţi că a fost şi primul nostru proiect transfrontalier, în care PiataAuto.md a făcut echipă comună cu Automarket.ro, iar astfel
nebunia cu pick-up-uri prin Moldova a devenit posibilă. Pe toată durata maratonului am avut drept coechipieri doi colegi de la Automarket.ro din România – pe redactorul Bogdan Mirică şi pe fotograful Ciprian Mihai.
Şi dacă relatările noastre pe PiataAuto.md v-au adus până acum din belşug imagini realizate de fotografului nostru expediţionist Alex Bred, atunci astăzi vrem să aducem în faţă o galerie foto realizată de fotograful
român Ciprian Mihai de la Automarket.ro, or, anume aşa s-a văzut MOLDOVA PICK-UP MARATON către publicul din România!

Savuraţi cu plăcere minunatele
imagini!
P.S.: Iar când sfârşiţi de privit imaginile, aruncaţi o privire şi peste relatările prietenilor noştri de la Automarket.ro despre marele maraton din Moldova şi impresiile pe care le-au lăsat aventurile din ţara noastră jurnaliştilor din România!
Staţi pe aproape, în curând dăm startul istoriilor speciale din teancul adunat în maraton, despre oamenii minunaţi ai Moldovei!
PiataAuto.mdIlie Toma
0
5,022
GALERIE FOTO (81 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!