Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Hummer H1 renaște sub forma noului Humvee C-Series! (Video)

10 Mai 2017 - 11:42
Denis Godorozea
Hummer H1 renaște sub forma noului Humvee C-Series! (Video)
Deși cei de la General Motors au “ucis” brandul Hummer în 2010, legendarele tot-terenuri au trezit tot mai mult interes, în particular din partea clienților din Emiratele Arabe Unite și China. Astfel, compania VLF Automotive, a decis să repornească producția lui Hummer H1! Pentru că drepturile denumirii Hummer le aparțin celor de la General Motors, tot-terenul a fost denumit drept Humvee C-Series, unde Humvee, provine de la abrevierea HMMWV (High Mobility Multipurpose Wheeled Vehicle) pe care o purta originala versiune destinată armatei americane, lansată în 1984.

Reamintim, că versiunea civilă Hummer H1 a apărut în 1992 și a devenit populară, fiind condusă de însăși Arnold Schwarzenegger.

Noul Humvee C-Series a debutat oficial în cadrul Salonului Auto de la Shanghai, care a avut loc în aprilie anul curent. Față de originalul Hummer H1, noul Humvee C-Series se deosebește prin partea frontală modificată, blocurile optice fiind mutate mai în față. Însăși blocurile optice sunt full-LED. Caroseria a primit mai multe modificări invizibile la prima vedere, printre care și forma ușilor. Interiorul a fost cel care a primit cele mai multe modificări, pentru a fi mai luxos și puțin mai contemporan. Exteriorul poate fi vopsit în doar patru culori mate la alegere, iar bena este acoperită cu lemn!

Sub capota noului Humvee C-Series poate fi instalat un diesel V8 de 6.5 litri, disponibil în trei versiuni de putere - 190, 205 sau 250 CP, sau un benzinar V8 de 6.2 litri de 430 CP și 575 Nm, cuplat la o transmisie automată în 4 trepte. Deși propulsoarele nu sunt dintre cele mai performante și moderne, capacitățile de trecere sunt pe măsură, Humvee C-Series având suspensie independentă, tracțiune integrală, gardă la sol generoasă de 406 mm, în timp ce greutatea impresionează cu o cifră de 3,493kg!

Prețul pentru noul Humvee C-Series va fi de peste 150,000 de dolari, paradoxal însă, acesta nu va fi vândut în SUA, ci doar în Emiratele Arabe Unite și China, chinezii fiind primii care vor primi primele 100 de exemplare produse la uzina din Michigan al celor de la VLF Automotive pe parcursul anului 2017. Mai apoi acesta va fi oferit în Africa și chiar în Europa.

Ce părere aveți despre mastodontul american reînviat?!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE):
GALERIE FOTO (15 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter