Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Jaguar va distruge concurenţa cu noul XE SV Project 8 de 600 CP! (Video)

26 Mai 2017 - 10:06
Denis Godorozea
Jaguar va distruge concurenţa cu noul XE SV Project 8 de 600 CP! (Video)
Pe 28 mai 2017 cei de la Jaguar vor dezvălui cel mai performant model din istorie – noul XE SV Project 8! Potrivit celor de la Jaguar, noul XE SV Project 8 va fi strict limitat la doar 300 de exemplare, precum a fost şi modelul Jaguar F-TYPE Project 7 lansat în 2014.

Aerodinamica şi performanţele vor fi la un cu totul alt nivel pentru noul Jaguar XE SV Project 8. La exterior acesta se va deosebi printr-un kit aerodinamic inspirat din maşinile de curse, cu spoiler frontal proeminent, incizii imense de aer pe barele de protecţie şi capotă, praguri proeminente, aripi evazate, ce adăpostesc roţi extrem de late, în timp ce posteriorul primeşte un eleron masiv şi finale de evacuare cvadruple.

Sub capota noului Jaguar XE SV Project 8 se va adăposti cea mai performantă versiune a propulsorului 5.0 V8 Supercharged, care va dezvolta 600 CP! Având în vedere imaginile făcute pe Nurburgring, tindem să credem că sedanul britanic de performanţă va stabili şi un record pe circuitul Nurburgring Nordschleife, pentru sedan-urile de producţie cu patru uşi, care la moment îi aparţine modelului Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio şi constituie 7 minute şi 32 de secunde.

Unicul lucru care ridică semne de întrebare este sistemul de frânare de pe prototipul din imagini, care pare extrem de slab pentru un sedan cu 600 CP la activ. Ar putea exista doar o singură explicaţie – modelul a fost uşurat într-atât de mult, încât şi acest sistem de frânare ar putea face faţă.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (6 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter