Mercedes-Benz G-Class primeşte două ediţii exclusiviste
2 Mai 2017, 17:30
Fiind în pragul celui mai important şi consistent facelift din istorie, Mercedes-Benz G-Class primeşte două ediţii speciale – G-Class designo manufaktur Edition şi G-Class Exclusive Edition. Ce deosebit aduc aceste două ediţii exclusiviste SUV-ului produs încă din anul 1979?
Disponibil pentru motorizările G 350 d şi G 500, noul G-Class designo manufaktur Edition se deosebeşte prin elementele caroseriei realizate în culoarea neagră, inclusiv corpurile oglinzilor retrovizoare şi jantele de 19 inch AMG, în timp ce caroseria este vopsită în una din cele trei nuanţe disponibile - designo magma red, designo mystic white sau obsidian black.

Interiorul căptuşit în piele nappa este accentuat de cusăturile contrastante, volanul AMG Performance îmbrăcat în piele bicoloră, scaunele confortabile cu o mulţime de reglaje şi logoul „designo manufaktur Edition” pe consola centrală.
La rândul său, noul G-Class Exclusive Edition va fi disponibil pentru versiunile de performanţă Mercedes-AMG G 63 şi G 65. Acestea din urmă se vor deosebi prin jantele de 21 de inch, placă din inox în partea de jos a barei de protecţie faţă, linii dinamice AMG de-a lungul caroseriei, în timp ce paleta de culori este suplinită cu nuanţa mată AMG monza grey magno, disponibilă în exclusivitate pentru această ediţie specială.

Interiorul este accentuat de piele bicoloră (şase combinaţii disponibile), scaunele sport AMG şi inserţiile realizate din carbon sau designo piano lacquer. Odată cu aceste două ediţii speciale modelul G-Class primeşte serviciile Mercedes me connect, care includ apelul automat de urgenţă (eCall), servicii de assistenţă, Accident Recovery şi Breakdown Management.

Vânzările noilor Mercedes-Benz G-Class designo manufaktur Edition şi G-Class Exclusive Edition încep astăzi, 2 mai 2017.
Preţurile încep de la 109,878 de euro pentru G 350 d designo manufaktur Edition, de la 121,683 de euro pentru G 500 designo manufaktur Edition, de la 163,125 de euro pentru G 63 Exclusive Edition şi de la 287,658 de euro pentru G 65 Exclusive Edition. Potrivit celor de la Mercedes-Benz, ediţia G-Class designo manufaktur Edition
are un avantaj de preţ de 24% faţă de un G-Class obişnuit cu echipări similare. Livrările vor demara în septembrie anul curent.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
3,004
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!