Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noul Bentley Continental 24 a fost inspirat din legendara cursă de 24 ore de la Nurburgring

24 Mai 2017 - 15:04
Denis Godorozea
Noul Bentley Continental 24 a fost inspirat din legendara cursă de 24 ore de la Nurburgring
În acest week-end, pe data de 27-28 mai, cei de la Bentley vor participa în cursa de anduranță 24 de ore de la Nurburgring cu trei exemplare Continental GT3.

Pentru a celebra al treilea an consecutiv de participare în această cursă extrem de complicată, care are loc pe cel mai infernal circuit de curse din lume, britanicii au lansat ediția specială Bentley Continental 24

Inspirat din cele trei mașini de curse Continental GT3 (două de culoare galben/negru Deutsche Post și una roșu/negru sponsorizată de Magna), noul Continental 24 va fi disponibil în aceleași combinații de culori Monaco Yellow / Black Crystal sau St James’ Red / Black Crystal.

Poate fi comandată și vopseaua unicoloră, iar jantele de 21 de inch de culoare neagră pot avea accente de culoare galbenă sau roșie, în dependență de combinația de culori aleasă pentru caroserie. Exteriorul este condimentat cu elemente realizate din fibră de carbon și inscripția „Continental 24” pe uși.

La interior se vor regăsi accente de culoare galbenă sau roșie și scaune căptușite în Alcantara și accentuate de inscripțiile „Continental 24” brodate pe speteze.

Fiind bazată pe cea mai dinamică versiune Continental Supersports, ediția specială adăpostește sub capotă același W12 Twin Turbo de 6.0 litri, 700 CP și 1,000 Nm, capabil să propulseze coupe-ul de la 0 la 100 km/h în 3.5 secunde și până la viteza maximă de 336 km/h. În total vor fi produs doar 24 de exemplare exclusiviste Bentley Continental 24 și doar pentru clienții europeni.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (12 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter