Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noul Volkswagen Polo apare în primul spot de teasing (Video)

4 Mai 2017 - 17:01
Denis Godorozea
Noul Volkswagen Polo apare în primul spot de teasing (Video)
După ce ne-au arătat viitorul T-Roc, cei de la Volkswagen au lansat un spot similar şi pentru viitorul Polo, care apare în „haine camuflate”. Lansat pentru prima dată în 1975, Volkswagen Polo a devenit un model extrem de popular, vândut în peste 14 milioane de exemplare în lumea întreagă, fiind la moment pe locul secund după popularitate în spatele lui Golf. Noua generaţie Volkswagen Polo va fi construită pe aceeaşi platformă MQB A0, pe care a fost creată noua generaţie Seat Ibiza.

De la noua Ibiza viitorul Polo va împrumuta mai multe tehnologii, dar şi gama de motorizări, care va include noua unitate de 1.5 litri TSI Evo (130 sau 150 CP), noul propulsor 1.0 TSI (95 sau 115 CP) şi unitatea diesel 1.6 TDI (80, 95 sau 115 CP). Cel mai probabil va fi oferită şi noua unitate 1.0 TGI (90 CP), care poate fi alimentată cu gaz natural comprimat (metan).

Anterior, noul Volkswagen Polo a fost surprins fără de camuflaj în Africa de Sud, designul exteriorului ne fiind la fel de radical şi expresiv, precum cel al noii Ibiza.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (4 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter