PiataAuto.md şi Automarket.ro: Moldova Pick-up Maraton 2017 – o aventură de 1,500 km prin republică, la bordul celor mai dure pick-up-uri ale Europei!
3 Mai 2017, 12:00
PiataAuto.md şi Automarket.ro au onoarea să anunţe astăzi primul proiect transfrontalier din presa auto din Moldova şi România – un proiect grandios în care cele două entităţi de presă cu poziţii de lider în Moldova şi România, recunoscute pentru calitatea conţintului lor editorial, îşi unesc forţele într-o aventură motorizată nemaivăzută, la bordul celor mai dure pick-up-uri din Europa!
O aventură de 1,500 km prin
Republica Moldova!


Anul trecut, redacţia PiataAuto.md a organizat două maratoane cu SUV-uri prin Moldova, în cadrul cărora am ieşit din tiparele convenţionale ale peisajelor în care sunt puse de obicei automobilele moderne, şi am adus în prim plan geografia necunoscută a Moldovei, dar şi oamenii acestei ţări, cu istorii cu adevărat admirabile. Susţinerea imensă pe care am obţinut-o din partea publicului ne-a motivat să mergem şi
mai departe şi să împărtăşim aceste cunoaşteri şi cu colegii noştri din afara ţării!

Astfel, în noul nostru proiect – MOLDOVA PICK-UP MARATON 2017 – ne-am dorit să fim şi mai aproape de oamenii care muncesc lângă pământul acestei ţări şi să explorăm ţinuturile autohtone la bordul celor mai dure automobile, care nu au frică de muncile grele şi condiţiile extreme. Pick-up-urile care ne vor purta prin ţară vor putea înfrunta trasee şi mai spectaculoase, sau chiar vor putea da o „mână” de ajutor, ca să nu zicem o benă de ajutor,
protagoniştilor din calea noastră,
acolo unde acest lucru va fi
necesar! Da, participanţii la acest
maraton nu se vor sinchisi
să-şi suflece mâinicile
şi să-i susţină pe
oamenii admirabili
din calea
noastră!
Stallone, Schwarzenegger şi Van Damme – sau trei cele mai dure şi mai admirabile pick-up-uri!

La această parte e nevoie de o muzică solemnă de fundal, dragii noştri, din acelea de la începutul unui film hollywood-ian, pentru că distribuţia actorilor din această aventură seamănă cu cea din renumita serie de filme Expandables, unde şi-au dat întâlnire cei mai experimentaţi şi veneraţi actori de acţiune din istorie!

Deci, fiţi atenţi ce pick-up-uri vom avea în distribuţie, în ordine aflabetică!
Ford Ranger Wildtrack 3.2

Un minunat Ford Ranger Wildtrack maro-oranj, în motorizare de top de 3.2 litri, cu 200 CP şi 470 Nm îşi va face prezenţa la acest maraton! Iar echiparea Wildtrack îl face perfect pentru explorarea celor mai ascunse colţuri ale Moldovei!

Nissan Navara 2.3 Diesel

Şi aici vorbim de o motorizare de top,
în care puternicul diesel de 2.3 litri
de sub capota noii generaţii
Nissan Navara livrează 160 CP
şi 403 Nm. Echipat cu vârf şi
îndesat, acest minunat Nissan
Navara ne va demontra pe viu toate
secretele inginereşti cu care se
mândreşte noul Navara în lumea
pick-up-urilor!

Toyota Hilux 2.4 D-4D

Da, dragii noştri, şi aici e vorba de o motorizare de top, dieselul de 2.4 litri livrând 150 CP şi 400 Nm. Ei bine, şi în cazul lui Hilux e vorba de o echipare superbă, cu tot pachetul de siguranţă Safety Sense inclus, o dotare care poartă un nume sugestiv – Invincible.
Toate trei pick-up-uri vin în Moldova din România. Redactorii Automarket.ro vin în Republica Moldova!

Toate cele trei pick-up-uri vin din România pentru a participa la acest maraton! Aşadar, redactorii PiataAuto.md vor merge iniţial în România, iar de acolo, împreună cu redactorii Automarket.ro, vom porni spre Chişinău, de unde va avea loc startul oficial.
Aici în Moldova, ne vom aduna toţi aventurierii, mulţi dintre care-i cunoaşteţi de la alte expediţii PiataAuto.md şi vom porni toţi împreună să explorăm frumoasa noastră ţară. Ca de obicei, vă vom bucura cu relatări constante, atât aici, pe PiataAuto.md, cât şi în reţelele sociale, iar redactorii Automarket.ro vor face acelaşi lucru pentru publicul din România. Mai mult
ca atât, din partea Automarket.ro va fi prezent şi renumitul fotograf redacţional, Ciprian Mihai, alături de redactorul Bodgan Mirică, astfel încât omul nostru cu fotografii – Alex Bred – va avea o companie serioasă pe parcursul acestei aventuri!

Fiţi alături de noi, totul porneşte foarte curând!

Practic, de azi încolo vă ţinem la curent cu tot ce se întâmplă cu pregătirile pentru startul acestui grandios maraton de pick-up-uri, iar startul nu se va lăsa mult aşteptat! Vineri, 5 mai, mergem deja în Bucureşti pentru a porni spre Republica Moldova cu toată coloana de pick-up-uri, iar luni, 8 mai, vom porni deja în marea şi dura aventură prin Moldova! Şi încă avem atâtea picanterii
să vă spunem despre acest maraton! Aoleu! Dar atâtea lucruri excepţionale s-au adunat în acest maraton!!!

Vă mulţumim că ne sunteţi alături şi vă îndemnăm să staţi şi mai mult pe aproape, pentru că începe o nouă perioadă extraordinară pe PiataAuto.md!
PiataAuto.mdIlie Toma
2
4,470
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!